Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai poluat oras din lume

Antena3 Antena3,
Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai. continuă pe Antena3

Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie

Pentru ca jocurile anterioare au fost apreciate de public si critici, foarte multi au fost curiosi cand au auzit de viitorul Deus Ex Mankind Divided. Se pare ca este din ce in ce mai greu pentru un dezvoltator sa ascunda detalii referitoare la un nou joc ce urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat. De [] Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bursele din Romania, Croatia, Grecia si New York, printre cele mai slabe evolutii din lume

Bursa de pe Wall Street a inregistrat in acest an cel mai mic avans raportat la pietele de capital din tarile dezvoltate si una dintre cele mai scazute cresteri din lume, o evolutie mai slaba fiind inregistrata doar de bursele din Romania, Croatia si Grecia, potrivit CNBC.

GALERIE FOTO: Cele mai bizare contructii din lume care sfideaza gravitatia

Arhitectii reusesc de multe ori sa ne surprinda cu proiectele lor indraznete, insa unele dintre ele reusesc sa ne taie respiratia. Asezate intr-un echilibru, aparent, precar deasupra dealurilor, suspendate pe stalpi sau cu fundatii foarte inguste, aceste cladiri par gata sa se prabuseasca la prima adiere de vant, potrivit Mediafax.

Care este cel mai bun mod de crestere a copilului. Patru stiluri complet diferite

In trecut, parintii nu se intrebau cum ar trebui sa-si creasca micutii. Era de la sine inteles ca un copil trebuie crescut asa cum au fost crescuti si parintii si bunicii lui. in ultimele decenii insa, au aparut carti si cursuri de parenting cresterea copilului, n. r. ), care incearca sa tina cont de stilul de viata al fiecarei familii.

FOTO VIDEO Pastele romanesc, sarbatorit la bordul celui mai mare vas de croaziera din lume

Pastele a fost sarbatorit si pe apele Atlanticului. Aproximativ 50 de romani care lucreaza pe Oasis Of The Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume, s-au mobilizat si au gatit la bord mancaruri traditionale romanesti.

Francezul Alain Robert, supranumit Spiderman, a escaladat cel mai inalt zgarie-nori spiralat din lume (VIDEO)

Francezul Alain Robert, celebru pentru escaladarile sale spectaculoase din mediul urban, a reusit, duminica seara, sa uimeasca din nou. Spiderman a escaladat, fara dispozitive de siguranta cel mai inalt.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are

Cei de la HP au optat pentru preinstalarea celei mai atragatoare statii de lucru ale sale, HP Omen Pro, cu batranul sistem de operare Windows 7. Istoria brandului Omen este una foarte tumultoasa si a inceput in urma cu mai bine de 10 ani, cand sistemele Voodoo Omen erau produse de o companie terta. Din [] HP alege Windows 7 pentru Omen Pro, cel mai performant laptop pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )