Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alegerea lui Joe Biden aprinde si mai tare tensiunile dintre SUA si Rusia. Guvernul de la Moscova avertizeaza: E nevoie de o ingradire totala!

B1 B1,
Alegerea lui Joe Biden aprinde si mai tare tensiunile dintre SUA si Rusia. Guvernul de la Moscova avertizeaza: E nevoie de o ingradire totala!

Rusia priveste cu neincredere alegerea lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii SUA). Marti, ministrul-adjunct al Afacerilor Externe de la Moscova, Serghei Riabkov, si-a exprimat. continuă pe B1

VIDEO SUA: Joe Biden s-a vaccinat in public luni impotriva Covid-19

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, in varsta de 78 de ani, a primit prima doza de vaccin impotriva Covid-19, luni, in direct in fata camerelor de televiziune. Prima doamna, Jill Biden, a primit vaccinul mai devreme luni, a declarat echipa de tranzitie Biden reporterilor, potrivit CNN.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety si News. ro.

Jim Carrey nu-l va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live

Actorul Jim Carrey si-a anuntat fanii pe Twitter ca nu il va mai interpreta pe Joe Biden in emisiunea Saturday Night Live la NBC. El a aparut in sase episoade in sezonul 46, potirvit Variety.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a fost vaccinat in direct la televiziune

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a primit luni prima dintre cele doua doze de vaccin impotriva COVID-19 in direct la televiziune si a indemnat populatia sa se vaccineze cand acesta va deveni mai disponibil, transmite DPA.

SEFUL DE CABINET A LUI JOE BIDEN: Reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite va merge dincolo de sanctiuni

Seful de cabinet al presedintelui ales Joe Biden, Ron Klain, a declarat, duminica, ca reactia la atacul cibernetic de amploare impotriva Statelor Unite, descoperit saptamana trecuta, va merge dincolo de sanctiuni, transmite Reuters.

Rusia nu se asteapta la nimic bun de la viitorul presedinte american Joe Biden

Rusia nu se asteapta la nimic bun de la viitorul presedinte american Joe Biden, a afirmat marti ministrul-adjunct al afacerilor externe rus Serghei Riabkov, estimand ca politica externa a administratiei Biden va fi ghidata de rusofobie, informeaza miercuri AFP, citata de Agerpres.

Twitter il penalizeaza pe Joe Biden, inainte sa devina presedinte: ce se intampla cu conturile Casei Albe

Dupa ce isi va ocupa postul de presedinte al Statelor Unite ale Americii in ianuarie, administratia condusa de Joe Biden va castiga si cateva conturi de Twitter detinut in prezent de.

Prima declaratie a lui Joe Biden dupa ce s-a vaccinat in direct impotriva Covid

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, s-a vaccinat impotriva COVID-19, cuprima doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer. Momentul a fost transmis in direct la televiziunipentru a cre.

Joe Biden s-a vaccinat in direct la TV, pentru a demonstra americanilor ca imunizarea este sigura

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, s-a vaccinat in direct la televizune, pentru a le arata americanilor ca este sigur.

VIDEO: Joe Biden, presedintele SUA, s-a vaccinat contra Covid-19

Joe Biden a ales sa se vaccineze impotriva noului coronavirus in direct la televiziunile americane, .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )