Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegerea noului lider al conservatorilor britanici: Boris Johnson castiga lejer primul tur

Hotnews Hotnews,
 Alegerea noului lider al conservatorilor britanici: Boris Johnson castiga lejer primul tur

Boris Johnson a castigat lejer, joi, primul tur al alegerilor pentru noul lider al Partidului Conservator britanic, cu 114 voturi din 313, mult in fata celorlalti sase candidati care raman in cursa, in conditiile in care trei au fost eliminati, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Boris Johnson, pe primul loc in cursa pentru sefia Partidului Conservator, dupa prima etapa de vot

Fostul primar al Londrei si ministru de Externe, Boris Johnson, s-a clasat confortabil pe primul loc in cursa pentru functia de premier al Marii Britanii, asa cum era asteptat, obtinand sustinerea a 114 parlamentari conservatori, cu mult peste cele 105 necesare.

Boris Johnson ar putea suspenda Parlamentul britanic pentru a forta un Brexit fara acord! Fostul ministru de externe este principalul favorit la preluarea postului ocupat de Theresa May

Boris Johnson, fost ministru de externe si principal favorit in cursa catre conducerea Guvernului britanic, va lasa deschisa posibilitatea suspendarii parlamentului pentru a forta un Brexit fara acord,.

Boris Johnson nu exclude suspendarea parlamentului

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson, favorit la functia de presedinte al Partidului Co.

Brexit: Proteste europene impotriva amenintarilor lui Boris Johnson

Favoritul postului a promis o lupta pentru putere cu continentul pentru a renegocia acordul incheiat intre guvernul Theresei May si UE. in fata amenintarilor, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost foarte clar marti, 11 iunie, raporteaza Le Soir. Potrivit cotidianului The Daily Telegraph, si Emmanuel Macron l-a avertizat pe Boris Johnson ca neplata angajamentelor financiare luate de Marea Britanie fata de UE ar arunca economia britanica in haos. , citeaza Rador.

Boris Johnson isi lanseaza campania la succesiunea Theresei May

Boris Johnson, un sustinator al Brexitului, chiar si fara acord, isi lanseaza, astazi, campania oficiala la sefia Partidului Conservator si succesiunea premierului Theresa May, in timp ce deputati din cadrul opozitiei - sustinuti de alesi conservatori - vor sa ceara Parlamentului sa dezbata din nou scenariul unui iesiri brutale din Uniunea Europeana no deal), pe care vor sa-l excluda, relateaza AFP.

Boris Johnson afirma ca ar putea conditiona plata facturii de Brexit catre UE

Boris Johnson a declarat ca, daca va deveni premier al Marii Britanii, nu va plati suma de 40 de miliarde de euro convenita de Theresa May cu Uniunea Europeana pentru Brexit, cu exceptia situatiei in care Bruxellesul ar oferi termeni mai buni pentru retragerea tarii din blocul comunitar, potrivit Euronews, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )