Libnet.ro
UNICEF

00:07

Boris Johnson isi lanseaza campania la succesiunea Theresei May

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson isi lanseaza campania la succesiunea Theresei May

Boris Johnson, un sustinator al Brexitului, chiar si fara acord, isi lanseaza, astazi, campania oficiala la sefia Partidului Conservator si succesiunea premierului Theresa May, in timp ce deputati din cadrul opozitiei - sustinuti de alesi conservatori - vor sa ceara Parlamentului sa dezbata din nou scenariul unui iesiri brutale din Uniunea Europeana no deal), pe care vor sa-l excluda, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson, principalul candidat la succesiunea Theresei May, spune ca nu va achita factura de divort de UE

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson, principalul candidat la succesiunea Theresei May in functia de premier, a asigurat ca va refuza sa achite factura de divort a Marii Britanii catre Uniunea Europeana, in valoare de 39 de miliarde de lire sterline, daca aceasta din urma nu va accepta conditii mai bune privind retragerea britanica, relateaza duminica dpa si AFP, citate de Agerpres.

Boris Johnson, principalul candidat la succesiunea Theresa May, afirma ca refuza sa achite factura de divort de UE

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson, principalul candidat la succesiunea Theresei May in functia de premier, a asigurat ca va refuza sa achite factura de divort a Marii Britanii catre Uniunea Europeana, in valoare de 39 de.

Boris Johnston ameninta ca Marea Britanie nu va plati pretul Brexit daca UE nu renegociaza acordul de separare

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson, principalul candidat la succesiunea Theresei May in functia de premier, a asigurat ca va refuza sa achite factura de divort a Marii Britanii catre Uniunea Europeana, in valoare de 39 de miliarde de lire sterline, daca aceasta din urma nu va accepta conditii mai bune privind retragerea britanica, relateaza AFP.

Brexit, din nou in impas: amenintarea succesorului Theresei May la adresa UE

Finalul Brexit continua sa fie invaluit in mister, iar demisia Theresey May de acum cateva zile nu a ajutat demersurile. Atitudinea agresiva a lui Boris Johnson este un alt motiv pentru care perspective sunt mai triste ca niciodata in Marea Britanie. Situatia pe marginea Brexitului este din nou una foarte tensionata, dupa ce vineri, Theresa [] .

Boris Johnson afirma ca ar putea conditiona plata facturii de Brexit catre UE

Boris Johnson a declarat ca, daca va deveni premier al Marii Britanii, nu va plati suma de 40 de miliarde de euro convenita de Theresa May cu Uniunea Europeana pentru Brexit, cu exceptia situatiei in care Bruxellesul ar oferi termeni mai buni pentru retragerea tarii din blocul comunitar, potrivit Euronews, citat de Rador.

Psihologul clinician Camelia Popa isi lanseaza un nou roman, Regina nebunilor

Psihologul clinician Camelia Popa, fosta jurnalista, isi lanseaza pe 27 iunie, la Libraria Humanitas Cismigiu, romanul Regina nebunilor, aparut la Editura Trei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )