Libnet.ro
UNICEF

20:15

ALEGERI iN AMERICA. Arnold Schwarzenegger: Nu il voi vota pe Donald Trump la alegeri

Antena3 Antena3,
ALEGERI iN AMERICA. Arnold Schwarzenegger: Nu il voi vota pe Donald Trump la alegeri

Pentru prima data de cand am devenit cetatean american in 1983, nu voi vota pentru un candidat al Partidului Republican la Presedintie. Ca multi alti americani, nu m-am . continuă pe Antena3

Arnold Schwarzenegger: Pentru prima data de cand am obtinut cetatenia americana in 1983, nu voi vota pentru candidatul republican la alegerile prezidentiale

Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, a anuntat pe Facebook, ca pentru prima data de cand a obtinut cetatenia SUA nu va vota pentru candidatul republican la alegerile.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi anuleaza participarea la un miting electoral, dupa scandalul generat de comentariile vulgare la adresa femeilor

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, criticat pentru comentariile sale vulgare la adresa femeilor, inregistrate in 2005 si publicate vineri, a anuntat ca Mike Pence, candidatul sau la vicepresedintie, il va reprezenta sambata la un eveniment de campanie din Wisconsin, relateaza Associated Press.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump face un pas inapoi in privinta lui Vladimir Putin

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a respins acuzatiile potrivit carora ar avea numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, acuzatii lansate de democratul Tim Kaine in cadrul dezbaterii potentialilor vicepresedinti ai Statelor Unite.

Donald Trump le cere bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana la alegeri ca sa il voteze!

Donald Trump le-a cerut bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana in ziua alegerilor si sa il voteze, intr-un discurs sustinut la Nevada, scrie newsweek. com. Nu.

Donald Trump isi cere scuze dupa ce a afirmat ca a pipait femei care ii permiteau acest lucru pentru ca este celebru. Doi senatori republicani au cerut retragerea lui Trump din cursa prezidentiala

Donald Trump si-a cerut public scuze dupa aparitia unei inregistrari din anul 2005 in care actualul candidat republican la presedintia Statelor Unite afirma ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, si a povestit inclusiv despre o relatie cu o femeie casatorita. Am spus si am facut lucruri pe care le regret, a afirmat Donald Trump, potrivit Fox News. Afirmatiile lui Trump au provocat un scandal in SUA, iar doi senatori republicani i-au cerut retragerea din cursa prezidentiala.

Donald Trump: Zero sanse sa abandonez cursa pentru Casa Alba

Sunt zero sanse sa abandonez campania prezidentiala, a declarat sambata Donald Trump, aflat sub un tir de critici venite chiar si din partea colegilor de partidm dupa ce a afirmat ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, transmite AFP.

Am incercat sa ma culc cu ea, era maritata: Donald Trump, in centrul unui nou scandal din cauza unor afirmatii facute in 2005. Magnatul incearca acum sa-si spele imaginea (VIDEO)

Cunoscut pentru declaratiile sale controversate despre femei, candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, se afla acum in centrul unui nou scandal, dupa ce a fost publicata o inregistrare din anul.

VIDEO Robert De Niro: Donald Trump este un derbedeu/ Mi-ar placea sa ii trag un pumn in fata

Actorul Robert De Niro l-a criticat in termeni duri pe Donald Trump intr-o inregistrare video, difuzata vineri in emisiunea de televiziune The Kelly File , prezentata de Megyn Kelly, si le-a dezvaluit telespectatorilor americani ca i-ar placea sa ii aplice politicianului republican un pumn in fata , informeaza News. ro citand revista Variety.

VIDEO. Un nou scandal monstru marca Donald Trump: Candidatul la presedintia SUA a fost nevoit sa-si ceara scuze pentru remarcile vulgare despre femei facute cu ani in urma, dar care au fost publicate acum de presa americana

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care un microfon deschis din greseala l-a surprins facand comentarii obscene. inregistrarea este inclusa intr-un articol din Washington Post, citat de Reuters si preluat de Agerpres.

Robert De Niro: I-as da un pumn in fata lui Donald Trump. Este un dezastru national, o rusine pentru aceasta tara (VIDEO)

Robert De Niro a facut o declaratie extrem de dura la adresa lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. in timp de filma un testimonial, ca parte a unei campanii menite sa-i co.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )