Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alegeri in Belarus: Sefa de campanie a opozitiei a fost retinuta pentru scurt timp

Hotnews Hotnews,
 Alegeri in Belarus: Sefa de campanie a opozitiei a fost retinuta pentru scurt timp

Sefa statului major de campanie a candidatei opozitiei la prezidentialele din Belarus a fost retinuta pentru putin timp joi, a anuntat tabara rivalei presedintelui autoritar Alexandr Lukasenko, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

ALEGERI IN BELARUS: Sefa de campanie a opozitiei a fost retinuta

Sefa statului major de campanie a candidatei opozitiei la prezidentialele din Belarus a fost retinuta pentru putin timp joi, a anuntat tabara rivalei presedintelui autoritar Alexandr Lukasenko, conform AFP.

Business report: Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral. Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta. Cand debuteaza programul Noua Casa. Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid

Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral * Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta *Liban, perla Orientului, a ajuns in colaps: carnea a devenit un lux, inflatia a scapat de sub control, iar energia este rationalizata * Hotelurile din Romania: aproape o treime dintre angajati - concediati * Guvernul vrea sa dea inca jumatate de miliard de lei catre PNDL * Codirlasu: Masurile BNR - in linie cu cele din plan international* Cand debuteaza programul Noua Casa. Avalansa de cladiri de birouri scoase la vanzare in Bucuresti * Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid. Care sunt sansele Romaniei in cursa pentru vaccin.

Lansarea unei rachete Ariane 5 a fost amanata pentru 14 august

Lansarea unei rachete Ariane 5 de la baza Kourou din Guyana Franceza, pentru a transporta pe orbita trei sateliti pentru operatorii Intelsat si B-SAT, de doua ori amanata in luna iulie, a fost reprogramata pentru data de 14 august.

O pisica retinuta pentru trafic de droguri a evadat dintr-o inchisoare de maxima securitate din Sri Lanka

Autoritatile din Sri Lanka au retinut sambata o pisica, sub acuzatia ca face contrabanda cu droguri si cartele SIM pe care le cara intr-o punga de plastic legata la gat. Pisica a fost prinsa de serviciile de informatii si inchisa in penitenciarul de maxima securitate Welikada din Colombo, capitala tarii, scrie AFP citata de NST. Satamana trecuta, politia din Sri Lanka a prins si un vultur folosit de traficanti pentru a transporta droguri in suburbiile capitalei Colombo.

Un sef de tren a fost retrogradat pentru ca le-a spus calatorilor sa nu poarte masca

Un sef de tren care a fost filmat in timp ce ii indemna pe calatori sa nu mai poarte masca a fost re.

Detalii incredibile despre tatal lui Emil Pian, ucis noaptea trecuta. A fost arestat pentru tentativa de omor, dupa ce a calcat un om intentionat cu masina

Un celebru interlop, zis Emi Pian, a fost ucis noaptea trecuta in sectorul 6 al Capitalei, intr-o reglare de conturi intre clanuri. Interlopul a fost executat de un rival.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )