Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Hotnews Hotnews,
 Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale in Belarus. Sefa echipei de campanie a candidatei opozitiei, arestata. Aleksandr Lukasenko vrea sa-l intreaca pe Vladimir Putin

In Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati. Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata.

ALEGERI IN BELARUS: Sefa de campanie a opozitiei a fost retinuta

Sefa statului major de campanie a candidatei opozitiei la prezidentialele din Belarus a fost retinuta pentru putin timp joi, a anuntat tabara rivalei presedintelui autoritar Alexandr Lukasenko, conform AFP.

Alegeri in Belarus: Sefa de campanie a opozitiei a fost retinuta pentru scurt timp

Sefa statului major de campanie a candidatei opozitiei la prezidentialele din Belarus a fost retinuta pentru putin timp joi, a anuntat tabara rivalei presedintelui autoritar Alexandr Lukasenko, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )