Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase afirma ca va majora fondul de salarii pentru pedagogi cu 45 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Alegeri Chisinau. Andrei Nastase afirma ca va majora fondul de salarii pentru pedagogi cu 45 milioane de lei

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al Capitalei, Andrei Nastase, promite ca va majora fondul de salarii pentru cadrele didactice si managerii din invatamantul prescolar, primar si secundar cu 45 de milioane de lei, ajustat anual la rata inflatiei, incepand cu anul 2019. continuă pe Adevărul

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase promite transport modern, eficient si sigur

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al capitalei, Andrei Nastase, promite ca Chisinaul va fi orasul in care punctualitatea va deveni obisnuinta, sustinuta de o infrastructura de mobilitate adecvata transport public rapid si sigur, drumuri si trotuare bune.

Andrei Nastase afirma ca va insista sa participe la negocierile moldo-ucrainene privind problema raului Nistru, daca va ajunge primar al Capitalei

Candidatul PPDA la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, sustine ca, din prima zi dupa alegeri, in calitate de primar, va insista sa participe la toate negocierile moldo-ucrainene ce vizeaza viitorul Nistrului. Declaratii in acest sens, candidatul PPPDA a facut in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Vadul lui Voda, duminica, de Ziua Nistrului, 27 mai, transmite IPN.

Andrei Nastase: in Chisinau exista cel putin 2.000 de constructii ilegale

In Chisinau exista cel putin 2. 000 de constructii ilegale, care fura din parcurile, curtile, trotuarele si din ceea ce le-a mai ramas locuitorilor orasului, sustine candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) la functia de primar al Capitalei, Andrei Nastase.

VIDEO Socialistii au organizat o conferinta de presa la sediul PPDA. Ce acuzatii i-au adus lui Andrei Nastase

Doi deputati socialisti si doi consilieri municipali au organizat marti, 29 mai, o conferinta de presa in fata sediului PPDA, de pe strada 31 August din Capitala. Acestia l-au acuzat pe jurnalistul Vasile Nastase ca ar fi privatizat ilegal imobilul in care isi desfasoara activitatea formatiunea condusa de catre Andrei Nastase. De asemenea, socialistii l-au invinuit si pe liderul PPDA de faptul ca ia in chirie o cladire obtinuta in mod fraudulos.

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite ca va gasi bani pentru realizarea programului sau electoral

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca pentru realizarea programului sau electoral sunt necesare 4,5 miliarde de lei, in timp ce bugetul municipal actualmente constituie 3,8 miliarde. El promite ca va gasi va gasi bani pentru acoperirea diferentei, transmite IPN.

Alegeri Chisinau:in turul doi se mentine mesajul geopolitic

In turul doi al alegerilor locale din municipiul Chisinau se pedaleaza in continuare pe mesajul geopolitic, desi Capitala nu are nevoie de geopolitica, in fruntea Chisinaului trebuie sa fie un manager iscusit care sa solutioneze problemele municipalitatii. Aceste opinii au fost exprimate in cadrul emisiunii Glavnii vopros de la NTV Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )