Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri Chisinau. Maxim Braila: Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional

Adevărul Adevărul,
Alegeri Chisinau. Maxim Braila: Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional

Maxim Braila, candidatul Partidului Popular la functia de primar de Chisinau, afirma ca a votat pentru ca siguranta locuitorilor sa fie o prioritate a primarului, a votat pentru drumuri reparate, pentru curti amenajate si trotuare iluminate. Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional. Chisinaul trebuie sa-si recapete imaginea de capitala europeana, cu conditii bune pentru tineri, a declarat candidatul pentru IPN. continuă pe Adevărul

Alegeri Chisinau. Vasile Costiuc: Am votat pentru un viitor decent acasa

Candidatul Partidului Democratia Acasa pentru functia de primar de Chisinau, Vasile Costiuc, a votat pentru un viitor decent acasa. Vasile Costiuc a venit la alegeri impreuna cu familia si a mentionat ca si-a dat votul pentru un oras bine administrat, pentru parcuri amenajate si drumuri calitative, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Alexandr Rosco: Am votat pentru startul de-capturarii statului, incepand din Capitala

Alexandr Rosco, candidatul Partidului Casa Noastra Moldova la functia de primar de Chisinau, a votat pentru un oras modern, civilizat si prosper, dar si pentru startul de-capturarii statului, incepand din capitala, transmite IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Andrei Nastase: Am votat pentru scoaterea orasului din captivitatea unor administratii paguboase

Candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar de Chisinau sustine ca a votat duminica, 20 mai, pentru dreptate si pentru schimbare. Politicianul a mentionat ca a votat pentru renasterea orasului nostru si scoaterea lui din captivitatea unor administratii paguboase si proaste.

Alegeri Chisinau. Dorin Chirtoaca: Am votat pentru o relatie corecta a primarului cu alegatorii sai VIDEO

Fostul primar al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, spune ca a votat pentru o relatie corecta a primarului cu alegatorii sai. Acesta s-a referit la faptul ca primarul trebuie sa fie ales de catre oameni, nu sa fie numit contrar vointe lor, transmite IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Mihai Ghimpu: Am votat pentru a readuce democratia in Primaria Chisinau

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a votat duminica, 20 mai, pentru a readuce democratia in Primaria municipiului Chisinau si increderea oamenilor in democratie, transmite IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Constantin Codreanu: Am votat pentu un Chisinau romanesc si european

Candidatul Partidului Unitatii Nationale la functia de primar de Chisinau, Constantin Codreanu, a votat duminica, 20 mai, pentru un Chisinau romanesc si european.

Alegeri Chisinau. Pavel Filip: Vrem un primar care sa nu foloseasca alegerile locale drept trambulina pentru cele din toamna

Premierul Pavel Filip si-a expus optiunea de vot in cadrul alegerilor locale din Chisinau duminica, 20 mai, in jurul orei 9. Prim-ministrul a declarat ca este ingrijorat de ceea ce se va intampla cu Capitala in continuare si afirma ca a votat pentru un primar care sa vina sa munceasca la Primarie.

Alegeri Chisinau. Pavel Filip: Vrem un primar care sa nu foloseasca alegerile locale drept trambulina pentru cele din toamna VIDEO

Premierul Pavel Filip si-a expus optiunea de vot in cadrul alegerilor locale din Chisinau duminica, 20 mai, in jurul orei 9. Prim-ministrul a declarat ca este ingrijorat de ceea ce se va intampla cu Capitala in continuare si afirma ca a votat pentru un primar care sa vina sa munceasca la Primarie.

VIDEO Alegeri Chisinau. Valeriu Munteanu:Am votat pentru a scoate Chisinaul din ghearele binomului toxic

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, sustine ca a votat pentru a scoate Chisinaul din ghiarele binomului toxic.

VIDEO Alegeri Chisinau. Ion Ceban:Am pus votul pentru un oras mai frumos

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, unul dintre favoritii cursei electorale, a declarat duminica, 20 mai, ca are emotii in aceasta zi si ca a votat pentru ca in oras sa aiba loc schimbari spre bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )