Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Alegeri Chisinau. Valeriu Munteanu:Am votat pentru a scoate Chisinaul din ghearele binomului toxic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri Chisinau. Valeriu Munteanu:Am votat pentru a scoate Chisinaul din ghearele binomului toxic

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, sustine ca a votat pentru a scoate Chisinaul din ghiarele binomului toxic. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri Chisinau. Andrei Nastase: Am votat pentru scoaterea orasului din captivitatea unor administratii paguboase

Candidatul comun al PAS si PPDA la functia de primar de Chisinau sustine ca a votat duminica, 20 mai, pentru dreptate si pentru schimbare. Politicianul a mentionat ca a votat pentru renasterea orasului nostru si scoaterea lui din captivitatea unor administratii paguboase si proaste.

VIDEO Alegeri Chisinau. Constantin Codreanu: Am votat pentu un Chisinau romanesc si european

Candidatul Partidului Unitatii Nationale la functia de primar de Chisinau, Constantin Codreanu, a votat duminica, 20 mai, pentru un Chisinau romanesc si european.

VIDEO Alegeri Chisinau. Mihai Ghimpu: Am votat pentru a readuce democratia in Primaria Chisinau

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a votat duminica, 20 mai, pentru a readuce democratia in Primaria municipiului Chisinau si increderea oamenilor in democratie, transmite IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Silvia Radu: Astazi este ziua in care chisinauienii isi pot lua Capitala inapoi

Silvia Radu, candidat independent la functia de primar al municipiului Chisinau, sustine ca a votat astazi pentru ca locuitorii Chisinaului sa aiba un conducator care sa munceasca pentru oras, sa continue acele schimbari care au inceput la Primaria municipiului Chisinau. Declaratia a fosta facuta dupa ce Silvia Radu si-a exercitat dreptul la vot, impreuna cu familia transmite IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Ion Ceban:Am pus votul pentru un oras mai frumos

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, unul dintre favoritii cursei electorale, a declarat duminica, 20 mai, ca are emotii in aceasta zi si ca a votat pentru ca in oras sa aiba loc schimbari spre bine.

VIDEO Alegeri Chisinau. Andrian Candu:Vrem ca orasul sa revina la faima sa de un oras european

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat duminica, 20 mai, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru acel primar care va aduce Capitalei faima sa frumoasa de un oras european, un oras verde, un oras curat, in care locuitorii sa se bucure.

VIDEO Alegeri Chisinau. Igor Dodon: ii indemn pe toti sa voteze candidati reali, nu falsi

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a votat duminica, 20 mai, pentru un primar care va face fata provocarilor din oras. Potrivit lui, opt din zece cetateni nu sunt multumiti de conducerea Chisinaului din ultimii zece ani.

Alegeri Chisinau. Vasile Costiuc: Am votat pentru un viitor decent acasa

Candidatul Partidului Democratia Acasa pentru functia de primar de Chisinau, Vasile Costiuc, a votat pentru un viitor decent acasa. Vasile Costiuc a venit la alegeri impreuna cu familia si a mentionat ca si-a dat votul pentru un oras bine administrat, pentru parcuri amenajate si drumuri calitative, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Maxim Braila: Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional

Maxim Braila, candidatul Partidului Popular la functia de primar de Chisinau, afirma ca a votat pentru ca siguranta locuitorilor sa fie o prioritate a primarului, a votat pentru drumuri reparate, pentru curti amenajate si trotuare iluminate. Am votat pentru implicarea activa a tinerilor in procesul decizional. Chisinaul trebuie sa-si recapete imaginea de capitala europeana, cu conditii bune pentru tineri, a declarat candidatul pentru IPN.

Alegeri Chisinau. Dorin Chirtoaca: Am votat pentru o relatie corecta a primarului cu alegatorii sai VIDEO

Fostul primar al municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, spune ca a votat pentru o relatie corecta a primarului cu alegatorii sai. Acesta s-a referit la faptul ca primarul trebuie sa fie ales de catre oameni, nu sa fie numit contrar vointe lor, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )