Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri in Diaspora. Vot in toate sectiile din Europa, Africa si Asia Centrala

România Liberă România Liberă,
Alegeri in Diaspora. Vot in toate sectiile din Europa, Africa si Asia Centrala

Votul in strainatate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale este in desfasurare vin. continuă pe România Liberă

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE voteaza romanii din Diaspora in turul II

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si.

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE se voteaza. Programul de vot

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si.

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde VOTEAZA romanii din Italia in turul II

Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale si pe.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde voteaza romanii din Spania in turul II

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE se voteaza in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii.

Unde se pot viziona online gratis toate sezoanele din Game of Thrones. Anuntul HBO

Urzeala tronurilor a pus stapanire peste majoritatea romanilor. Acesta se afla in serialele de top din preferintele multora. Cei care nu l-au vizionat de la inceput sau vor sa reia povestea inca de la primul episod o pot face gratis. Unde poti vedea cele sase sezoane? Unde poti vedea gratis toate sezoanele din Game of .

BURSELE DIN LUME Bursele din Europa, in cea mai slaba zi din ultimele sase saptamani

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, consemnand cea mai slaba evolutie zilnica din ultimele sase saptamani, in contextul revenirii temerilor legate de rezultatul negocierilor comerciale SUA-China. Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, ca va majora tarifele vamale pe importurile din China, daca nu va ajunge la un acord comercial cu Beijingul.

BURSELE DIN LUME Fluctuatii la bursele din Europa

Pietele actiunilor din Europa au fluctuat ieri, dupa ce operatorul bursier pan-european Euronext NV a anuntat ca este in negocieri cu bursa spaniola BME privind o posibila fuziune.

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania.

Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga sa isi exprime dreptul la vot si in aceasta duminica, pe 24 noiembrie, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Apelul filozofului catre alegatori este unul cat se poate de important si a fost publicat, de curand, pe contul oficial de Facebook al acestuia. Cine .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )