Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alegeri europarlamentare 2014. Victorie istorica pentru partidul antieuropean UKIP in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Alegeri europarlamentare 2014. Victorie istorica pentru partidul antieuropean UKIP in Marea Britanie

Partidul eurofob UKIP condus de Nigel Farage a obtinut o victorie istorica in alegerile europene din Marea Britanie cu un scor de 27,5% si un numar mai mare de parlamentari decat cele trei partide clasice zguduite de un cutremur, dupa numararea voturilor in 10 din cele 12 regiuni electorale din Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Alegeri europarlamentare 2014 Victorie istorica in Germania. Neo-nazistii NPD intra in Parlamentul European

Partidul neo-nazist german NPD Partidul National Democratic) isi face intrarea in Parlamentul European pentru prima data in istoria sa, potrivit rezultatelor finale ale alegerilor europene, publicate luni dimineata, alegeri castigate de conservatorii Angelei Merkel.

Alegeri europarlamentare 2014. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru frauda electorala

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a deschis dosar de cercetare penala pe numele primarului din localitatea Baltesti pentru frauda electorala la alegeri europarlamentare 2014.

Alegeri europarlamentare 2014. Roberta Anastase a venit la vot imbracata in ie

Deputatul prahovean Roberta Anastase a votat duminica la Ploiesti, localitatea de domiciliu, pentru alegeri europarlamentare 2014.

Alegeri europarlamentare 2014 PMP, plangere penala pe numele unui medic din Teleorman. Motivul: doctorul ar fi eliberat peste 220 de adeverinte false pentru persoane netransportabile

Alegeri europarlamentare 2014, Teleorman. Reprezentantii Partidului Miscarea Populara au depus o plangere penala pe numele medicului Sorinel Paunescu din comuna Contesti pe care il acuza ca ar fi eliberat sute de adeverinte medicale false pentru persoanele care nu se pot deplasa.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Primarul si viceprimarul din Odoreu, acuzati de PP DD de propaganda: Se plimbau prin sectiile de vot ca la ei acasa

Alegeri europarlamentare 2014. Procesul electoral nu se poate desfasura fara sesizari. Politicienii din Satu Mare au inceput cu reclamatiile inca de dimineata. Cei din PP DD se plang ca la sectiile de vot din Odoreu primarul si viceprimarul fac propaganda in sectiile de vot.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Candidatul la alegeri europarlamentare 2014 Adina Valean a ales duminica sa voteze la o sectie din Ploiesti, pe liste suplimentare.

Alegeri europarlamentare 2014. Raluca Turcan: am votat cea mai buna echipa pentru Romania!

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a votat, in aceasta dimineata, la alegerile europarlamentare 2014. Parlamentarul a sustinut ca isi doreste ca Sibiul care este probabil cel mai european oras al Romaniei sa dea un exemplu de implicare.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis: Am votat pentru echipa cea mai competenta

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a votat, in cursul diminetii, pentru alegerile europarlamentare 2014. El a sustiut ca ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, pentru ca sunt intotdeauna foarte importante, sunt esenta democratiei.

Rezultate finale alegeri europarlamentare 2014 Prahova. Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut peste 33% din voturi

Centralizarea datelor din cele 622 de sectii de vot din Prahova indica o victorie clara a Aliantei PSD-UNPR-PC in judet, care a obtinut 33,05% din voturile alegatorilor. Este urmata de PDL, cu 17,16%.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. COZI la sectiile de votare. Oamenii stau la rand sa isi exprime dreptul

La sectiile de votare din Chisinau deschise de Romania pentru alegerile europarlamentare s-au format cozi inca de dimineata. Oamenii care vin la alegeri spun ca trebuie sa astepte si pana la o ora. Cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )