Libnet.ro
UNICEF

20:30

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Antena3 Antena3,
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Citeste si: Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru. continuă pe Antena3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele unei sectii de votare a fost schimbat dupa ce i s-a facut rau

Presedintele unei sectii de votare din judetul Galati a fost inlocuit, duminica dimineata, dupa ce i s-a facut rau, informeaza reprezentantii Biroului Electoral Judetean.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Carmen Iohannis: Am votat pentru o Romanie europeana

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie europeana, pentru justitie independenta. Am.

Europarlamentare 2019: Klaus Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Este o zi importanta si asta nu v-o spun numai dumneavoastra, jurnalistilor, ci tuturor romanilor: Haideti la vot!, le-a.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru romani: Este nevoie de mobilizare, fiecare vot conteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanua declarat duminica, intr-un mesaj video pe pagina sa de facebook, ca este nevoie de mobilizare si ca fiecare vot este la fel de impo.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Tariceanu: Este in interesul nostru sa avem oameni care sa fie capabili sa ne reprezinte

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este in interesul romanilor sa aiba oameni capabili sa ii reprezinte in Parlamentul Europea.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Orban: Votul, cea mai puternica arma a fiecarui cetatean; sunt convins ca va fi un rezultat care va surprinde

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca votul este cea mai puternica arma pe care o are la dispozitie fiecare cetatean, sustinand.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: Am votat si la referendum. Nu este o zi trista, e o zi buna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic Jean Monnet din Bucuresti. Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la iesirea din sectia.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Liviu Dragnea trebuie sa plece acasa, daca luam sub 30%

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Presedintele Organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca, in cazul in care Partidul Social Democrat va obtine un rezultat sub asteptari la alegerile.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care vocea comunitatii maghiare se va auzi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care se va auzi vocea comunitatii maghiare si a.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Un presedinte de sectie din Bistrita Nasaud a fost inlocuit. Ce greseala a facut

Presedintele sectiei de votare nr. 61 din orasul Beclean a fost inlocuit, duminica dimineata, printr-o decizie a Biroului Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud, fiind acuzat c?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )