Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele unei sectii de votare a fost schimbat dupa ce i s-a facut rau

Antena3 Antena3,
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele unei sectii de votare a fost schimbat dupa ce i s-a facut rau

Presedintele unei sectii de votare din judetul Galati a fost inlocuit, duminica dimineata, dupa ce i s-a facut rau, informeaza reprezentantii Biroului Electoral Judetean. continuă pe Antena3

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Presedintele Iohannis: Este o zi importanta; haideti la vot!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca ziua de 26 mai este una importanta si i-a indemnat pe romani sa mearga la vot. Citeste si: Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Un presedinte de sectie din Bistrita Nasaud a fost inlocuit. Ce greseala a facut

Presedintele sectiei de votare nr. 61 din orasul Beclean a fost inlocuit, duminica dimineata, printr-o decizie a Biroului Electoral Judetean BEJ) Bistrita-Nasaud, fiind acuzat c?.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Procesul de vot, intrerupt la Jilava

Procesul de vot a fost intrerupt in Jilava, timp de jumatate de.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. 441 de sectii de votare au fost deschise in strainatate

Alegatorii romani si comunitari care se afla in strainatate pe 26 mai pot vota si pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national la oricare dintre cele 441 sectii organizate in.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Marian Oprisan: Liviu Dragnea trebuie sa plece acasa, daca luam sub 30%

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Presedintele Organizatiei PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca, in cazul in care Partidul Social Democrat va obtine un rezultat sub asteptari la alegerile.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru romani: Este nevoie de mobilizare, fiecare vot conteaza

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanua declarat duminica, intr-un mesaj video pe pagina sa de facebook, ca este nevoie de mobilizare si ca fiecare vot este la fel de impo.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Tariceanu: Este in interesul nostru sa avem oameni care sa fie capabili sa ne reprezinte

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este in interesul romanilor sa aiba oameni capabili sa ii reprezinte in Parlamentul Europea.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Kelemen Hunor: Am votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care vocea comunitatii maghiare se va auzi

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Uniune Europeana puternica, in care se va auzi vocea comunitatii maghiare si a.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Orban: Votul, cea mai puternica arma a fiecarui cetatean; sunt convins ca va fi un rezultat care va surprinde

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca votul este cea mai puternica arma pe care o are la dispozitie fiecare cetatean, sustinand.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: Am votat si la referendum. Nu este o zi trista, e o zi buna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic Jean Monnet din Bucuresti. Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la iesirea din sectia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )