Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alegeri europarlamentare: PSD scade vertiginos si e la un pas sa piarda primul loc

Playtech Playtech,
Alegeri europarlamentare: PSD scade vertiginos si e la un pas sa piarda primul loc

Ultimul sondaj privind intentiile de vot la europarlamentare vine cu mari surprize. PSD a scazut mult sub 30%, iar PNL vine tare din spate. Sondajul INSCOP, realizat in perioada 5-13 martie arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Conform ultimului sondaj INSCOP Research, [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat de convoc un referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este 039;039;aproape hotarat039;039; sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

IOHANNIS: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este ''aproape hotarat '' sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape la egalitate

Ultimul sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 - 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare, potrivit HotNews .

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape umar la umar. Cat au celelalte partide

Conform ultimului sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare.

Pieleanu: 30% prezenta la alegerile europarlamentare. PSD -33%, PNL -23%

Marius Pieleanu a spus la Punctul de intalnire de laAntena 3ca prezenta la vot la alegerile europarlamentare de anul acesta va fi de 30%. De asemenea, sociologul a explicat cate procente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )