Libnet.ro
UNICEF

17:45

IOHANNIS: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este ''aproape hotarat '' sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru 26 mai odata cu europarlamentarele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este aproape hotarat sa convoace un referendum odata cu alegerile europarlamentare.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum in 26 mai. Aproape

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, la dezbaterea organizata in cadrul festivalului One World Romania, ca este aproape sigur ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare din mai. Lasati-mi o marja care se datoreaza nevoii unei analize aprofundate, a cerut presedintele.

Iohannis: Sunt aproape convins sa convoc referendumul pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, la dezbaterea organizata in cadrul festivalului One World Romania, ca este aproape sigur ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare din mai.

Reactia PSD dupa anuntul lui Iohannis privind posibila organizare a referendumului pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este aproape hotarat sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare. Citeste si: Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

CIOLOS: Alegerile europarlamentare din 26 mai - un moment de referendum pentru Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, ieri, la Craiova, ca alegerile europarlamentare din 26 mai trebuie sa reprezinte un moment de referendum in care romanii sa aleaga ce directie doresc pentru Romania.

Referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare: Klaus Iohannis a anuntat ca este aproape hotarat sa il convoace pe 26 mai (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca este aproape hotarat sa convoace un referendum pe justitie in ziua alegerilor europarlamentare. Eu sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26.

Traian Basescu, despre afirmatia lui Iohannis ca este aproape hotarat sa convoace un referendum: Cum sa risti cand stii ca CCR iti da in cap cu Constitutia?

Traian Basescu a declarat ca daca ar mai fi presedintele Romaniei, nu ar risca pe chestiuni de justitie si nici pe celebra intrebare cu fara penali in functii publice. Declaratia fostului sef de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )