Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii - 72,8% pentru PSD, in comuna natala a lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii - 72,8% pentru PSD, in comuna natala a lui Liviu Dragnea

Peste 72% din alegatorii din comuna natala a liderului PSD Liviu Dragnea, Gratia, din judetul Teleorman, au votat pentru PSD, conform rezultatelor provizorii ale alegerilor europarlamentare de duminica. La Videle, localitate din care provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne Carmen Dan, scorul PSD a fost de 44%. continuă pe Adevărul

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii: PNL - 26,83 %, PSD - 23,42%, USR PLUS - 21,29 %. Alianta USR PLUS, castigator detasat la votul din strainatate

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea voturilpr exprimate in 18. 612 sectii de votare din tara, reprezentand 99. 31% din total, conform rezultatelor provizorii. Alianta 2020 USR PLUS este castigator detasat la votul din strainatate, dupa numararea voturilor din peste 50% din sectii si in conditiile in care votul in diaspora nu s-a incheiat.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii: PNL - 29,3%, PSD - 27%, USR - 13,5%

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea a 1. 781 din cele 8. 959 exprimate la scrutinul de duminica.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii Bucuresti: Alianta 2020 USR PLUS - 41,1%, PSD - 16,7%, PNL - 15,8%

Rezultatele provizorii la alegerile europarlamentare de duminica indica in Capitala un scor de 41,1% pentru Alianta 2020 USR PLUS.

Alegeri europarlamentare Rezultate provizorii in judetul Salaj. infrangere usturatoare pentru PSD

Rezultatele provizorii arata ca Alianta 2020 USR-PLUS a fost votata de aproape 25% dintre salajeni, urmata de PNL si UDMR.

Alegeri europarlamentare - rezultate dupa numararea a 62 % din voturi: PNL- 27.91%, PSD -24,96%, USR-PLUS -17,93%

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea a 62% din voturi - 5,6 milioane de voturi din 8,96 milioane de voturi exprimate.

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Mehedinti: PSD castiga detasat alegerile

PSD se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea voturilor exprimate in 151 sectii de votare din Mehedinti, din cele 290 amenajate in total pe teritoriul judetului, conform rezultatelor provizorii.

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Bistrita-Nasaud: PNL invinge clar PSD si Alianta USR-PLUS

Partidul National Liberal a castigat alegerile europarlamentare in judetul Bistrita-Nasaud, devansand PSD si Alianta USR-PLUS. Clasamentul este provizoriu, dupa numararea a 98% din voturi.

Alegeri europarlamentare-Rezultate partiale in judetul Dolj. PSD a depasit 40% din voturile doljenilor

Numaratoarea voturilor a ajuns la final. in judetul Dolj, PSD a castigat detasat alegerile, cu peste 40% dintre voturile exprimate.

Rezultate alegeri europarlamentare 2019. Exit poll si sondaje. PNL, PSD si USR PLUS impart podiumul

Rezultate alegeri europarlamentare. Potrivit unor sondaje interne ale partidelor, in partea a doua zilei, PSD, PNL si USR PLUS ar fi impartit cele trei locuri. Ierarhia insa s-ar putea schimba dupa valul de alegatori care au ales sa mearga la urne mai tarziu.

Alegeri europarlamentare. Rezultate in Vrancea. Pentru prima data in istorie, Oprisan pierde Provincia Europeana

PNL Vrancea a castigat municipiile Focsani si Adjud, orasul Odobesti, dar si in multe comunitati conduse de primari PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )