Libnet.ro
UNICEF

16:00

ALEGERI FRANTA. Ce fel de societate propun candidatii la alegerile din Franta

Antena3 Antena3,
ALEGERI FRANTA. Ce fel de societate propun candidatii la alegerile din Franta

Legea din 1905 a consacrat in Franta separarea dintre Biserica si Stat si a interzis subventionarea activitatilor religioase, noteaza EFE intr-un comentariu, si remarca faptul ca,. continuă pe Antena3

Alegeri Franta. Ce propun candidatii in privinta combaterii terorismului

Discutiile pe tema combaterii terorismului au dominat ultima zi a campaniei prezidentiale din Franta, dupa ce un politist a fost impuscat mortal, iar alti doi au fost ranitit pe bulevardul Champs- elysees din Paris.

Alegeri prezidentiale Franta. Cine sunt intrusii in alegerile prezidentiale din Franta in acest an

Alegeri prezidentiale Franta Cei sase candidati minoritari, asa cum sunt numiti candidatii fara mari sanse din cei 11 care se infrunta in primul tur de duminica al alegerilor.

Duminica tuturor posibilitatilor - despre alegerile din Franta. Jean-Luc Mlenchon, cosmarul absolut

Aceaste alegeri sunt, dupa parerea mea, evenimentul politic cel mai important din ultimii 20 de ani in Europa: de la crearea Euro incoace, tocmai datorita faptului ca pot insemna finalul unui ciclu, acela al constructiei europene. Francezii au vrut intotdeauna sa fie in centrul atentiei si iata ca au ocazia sa decida, duminica, soarta lumii civilizate am sa incerc sa explic de ce enunt asta). Niciodata nu s-a scris atat de mult in presa internationala despre vreo runda de alegeri. Acest scrutin poate determina soarta intregii Europe, el poate schimba radical starea de lucruri actuala intr-un fel de nerecunoscut. Efectele se vor face simtite in toate planurile, caci ne vom trezi in brate ori cu moartea Uniunii Europene ori cu o intrare a politicii in secolul 21, in functie de candidatul care va castiga. Dialog Contributors cu Cristian Muresan, manager roman stabilit la Paris.

Alegeri Franta. Centristul Emmanuel Macron conduce in ultimele sondaje

Cu doua zile inainte de alegerile prezidentiale din Franta si dupa ultima dezbatere televizata de joi seara, candidatul centrist Emmanuel Macron urca in sondaje, potrvit unui sondaj realizat de Elabe, inaintea atacului de la Paris. Liderul En Marche a lasat in urma trioul Le Pen-Fillon-Melenchon, dar rezultatele sunt tot stranse, totul fiind posibil de duminica.

Alegeri Franta. Emmanuel Macron, favorit in ultimele sondaje

Candidatul de centru Emmanuel Macron este cotat in continuare ca favorit in ultimele sondaje de opinie privitor la alegerile prezidentiale din Franta, al caror prim tur va avea loc duminica viitoare,.

Alegeri Franta. Campania electorala din Franta a fost dominata de scandaluri fara precedent si de intrigi

Campania electorala din Franta a fost una dominata de scandaluri fara precedent, de la presupusele angajari fictive ale sotiei si copiilor candidatului de dreapta Francois Fillon la folosirea fondurilor PE pentru a plati colaboratori ai candidatei de extrema-dreapta Marine Le Pen.

Alegeri Franta. Ce candidati au profitat de pe urma atacului terorist. Cine conduce in ultimele sondaje

In Franta campania electorala, inaintea primului tur de alegeri prezidentiale ce va avea loc duminica, s-a incheiat vineri la miezul nptii si a fost umbrita de atacul islamist de joi din Paris. Atacul a determinat pe unii dintre candidati sa-si anuleze aparitiile finale in public, insa toti au facut referire la problema securitatii nationale. Marine Le Pen a profitat cel mai mult de pe urma acestui atentat.

Alegeri Franta. Un studiu contrazice sondajele si indica un duel surprinzator in turul doi

Sondajele indica un duel Macron-Le Pen in turul doi al alegerilor din Franta, insa un studiu efectuat de cinci studenti de la Telecom Paris Tech le contrazic.

Alegeri Franta. Ultima zi de campanie este bulversata de atacul jihadist de pe Champs Elysees din Paris

Trei dintre principalii candidati la prezidentialele din Franta, centristul Emmanuel Macron, conservatorull Francois Fillon si lidera extremei drepte Marine Le Pen si-au anulat mitingurile electorale programate dupa atentatul de la Paris.

Alegeri Franta. Ultima zi de campanie este bulversata de atacul jihadist de pe Champs Elysees din Paris VIDEO

Trei dintre principalii candidati la prezidentialele din Franta, centristul Emmanuel Macron, conservatorull Francois Fillon si lidera extremei drepte Marine Le Pen si-au anulat mitingurile electorale programate dupa atentatul de la Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )