Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegeri Franta. Mesajul presedintelui Hollande pentru francezi

Antena3 Antena3,
Alegeri Franta. Mesajul presedintelui Hollande pentru francezi

Alegeri Franta. Francois Hollande, presedintele Frantei aflat la sfarsit de mandat, i-a indemnat pe alegatorii francezi sa arate ca democratia este mai puternica decat orice, inform. continuă pe Antena3

ALEGERI FRANTA. Ce fel de societate propun candidatii la alegerile din Franta

Legea din 1905 a consacrat in Franta separarea dintre Biserica si Stat si a interzis subventionarea activitatilor religioase, noteaza EFE intr-un comentariu, si remarca faptul ca,.

Rezultate Alegeri Franta. Marine Le Pen, chipul amabil al extremei

Rezultate Alegeri Franta Marine Le Pen a incercat in ultimii ani sa spele imaginea Frontului National FN), partidul de extrema dreapta pe care l-a mostenit de la tatal ei, Jean-Marie Le Pen, pentru a.

Rezultate Alegeri Franta. Cine castiga primul tur al alegerilor prezidentiale

Rezultate Alegeri Franta Centristul Emmanuel Macron ocupa primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit mai multor sondaje de opinie, citate de cotidianul belgian LEcho. Re.

ALEGERI IN FRANTA: Aproape 47 milioane de francezi sunt chemati la urne sa aleaga presedintele

Aproape 47 de milioane de francezi sunt chemati la urne duminica pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, ce il vor desemna pe al optulea lider al Republicii a V-a, relateaza Le Monde, potrivit News. ro .

ALEGERI PREZIDENTIALE FRANTA. Emmanuel Macron, antidot pentru Marine le Pen inALEGERI PREZIDENTIALE FRANTA

ALEGERI PREZIDENTIALE FRANTAAparitia tanarului candidat Emmanuel Macron pe scena politica din Franta se aseamana cu cea a unui anticorp generat de sistem ca vaccin impotriva pericolului care.

Alegeri Franta. Campania electorala din Franta a fost dominata de scandaluri fara precedent si de intrigi

Campania electorala din Franta a fost una dominata de scandaluri fara precedent, de la presupusele angajari fictive ale sotiei si copiilor candidatului de dreapta Francois Fillon la folosirea fondurilor PE pentru a plati colaboratori ai candidatei de extrema-dreapta Marine Le Pen.

Alegeri Franta: Fillon isi recunoaste infrangerea si anunta ca va vota pentru Macron

Francois Fillon si-a recunoscut duminica seara infrangerea in primul tur al alegerilor prezidentiale si a anuntat ca va vota pentru Emmanuel Macron, transmite BBC, citat de News. ro .

Alegeri Franta. Ce candidati au profitat de pe urma atacului terorist. Cine conduce in ultimele sondaje

In Franta campania electorala, inaintea primului tur de alegeri prezidentiale ce va avea loc duminica, s-a incheiat vineri la miezul nptii si a fost umbrita de atacul islamist de joi din Paris. Atacul a determinat pe unii dintre candidati sa-si anuleze aparitiile finale in public, insa toti au facut referire la problema securitatii nationale. Marine Le Pen a profitat cel mai mult de pe urma acestui atentat.

Alegeri Franta. Ce propun candidatii in privinta combaterii terorismului

Discutiile pe tema combaterii terorismului au dominat ultima zi a campaniei prezidentiale din Franta, dupa ce un politist a fost impuscat mortal, iar alti doi au fost ranitit pe bulevardul Champs- elysees din Paris.

Alegeri Franta. Un studiu contrazice sondajele si indica un duel surprinzator in turul doi

Sondajele indica un duel Macron-Le Pen in turul doi al alegerilor din Franta, insa un studiu efectuat de cinci studenti de la Telecom Paris Tech le contrazic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )