Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alegeri legislative in Grecia: 5 scenarii de impact ale scrutinului elen asupra Uniunii Europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri legislative in Grecia: 5 scenarii de impact ale scrutinului elen asupra Uniunii Europene

Ciclul electoral care incepe duminica in Grecia deschide o perioada frenetica, marcata prin alegeri legislative, urmate de prezidentiale in 15 zile. Alegerile legislative sunt de fapt consecinta dizolvarii Parlamentului, provocata in decembrie de. continuă pe Wall-Street Ro

Alegeri legislative in Grecia: care sunt mizele scrutinului pentru Uniunea Europeana

Intreaga Europa va urmari duminica alegerile legislative din Grecia, un moment deosebit de important atat pentru eleni, cat mai ales pentru viitorul Uniunii Europene, in conditiile in care partidul de extrema-stanga Syriza, cu mari sanse de a castiga scrutinul, se pregateste sa renunte la masurile de austeritate impuse guvernului de la Atena.

Alegeri legislative in Grecia:partidele mici care incearca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament

Partidele mici din Grecia vor incerca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament in urma alegerilor legislative de duminica, pe langa partidul stangii radicale Syriza, care ar urma sa castige scrutinul, si formatiunea Noua Democratie ND) a premierului conservator Antonis Samaras.

Alegeri legislative in Grecia: Partidele mici incearca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament. Ce formatiuni ar putea intra in legislativul de la Atena

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile legislative din Grecia, in care partidul stangii radicale Syriza este considerat favorit. Potrivit sondajelor, in total, Syriza si Noua Democratie ar strange.

Wall Street inchide indecis - masurile BCE si iminentele alegeri din Grecia au cantarit decisiv

Wall Street inchieie sesiunea de vineri fara directie, influentata fiind de masurile de stimulare anuntate joi de Banca Centrala Europeana si iminentele alegeri din Grecia: Dow Jones a pierdut 0,79%, iar Nasdaq 0,16%. Conform rezultatelor finale, indicele vedeta Dow Jones Industrial Average a scazut cu 141,38 puncte pana la 17. 672,60 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a castigat 7,48 puncte pana la 4. 757,88 puncte.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )