Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri legislative in Grecia: care sunt mizele scrutinului pentru Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Alegeri legislative in Grecia: care sunt mizele scrutinului pentru Uniunea Europeana

Intreaga Europa va urmari duminica alegerile legislative din Grecia, un moment deosebit de important atat pentru eleni, cat mai ales pentru viitorul Uniunii Europene, in conditiile in care partidul de extrema-stanga Syriza, cu mari sanse de a castiga scrutinul, se pregateste sa renunte la masurile de austeritate impuse guvernului de la Atena. continuă pe Adevărul

Grecia, din nou in centrul atentiei pe scena internationala: care sunt mizele alegerilor de duminica

Grecia, care poate fi considerata tara-nucleu a crizei din zona euro, se afla in fata unor decizii radicale inaintea alegerilor legislative care vor avea loc duminica, 25 ianuarie, in conditiile in care partidul de extrema stranga Syriza, condus de.

Alegeri legislative in Grecia:partidele mici care incearca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament

Partidele mici din Grecia vor incerca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament in urma alegerilor legislative de duminica, pe langa partidul stangii radicale Syriza, care ar urma sa castige scrutinul, si formatiunea Noua Democratie ND) a premierului conservator Antonis Samaras.

Alegeri legislative in Grecia: 5 scenarii de impact ale scrutinului elen asupra Uniunii Europene

Ciclul electoral care incepe duminica in Grecia deschide o perioada frenetica, marcata prin alegeri legislative, urmate de prezidentiale in 15 zile. Alegerile legislative sunt de fapt consecinta dizolvarii Parlamentului, provocata in decembrie de.

Alegeri legislative in Grecia: Partidele mici incearca sa obtina o pozitie cat mai buna in Parlament. Ce formatiuni ar putea intra in legislativul de la Atena

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile legislative din Grecia, in care partidul stangii radicale Syriza este considerat favorit. Potrivit sondajelor, in total, Syriza si Noua Democratie ar strange.

Wall Street inchide indecis - masurile BCE si iminentele alegeri din Grecia au cantarit decisiv

Wall Street inchieie sesiunea de vineri fara directie, influentata fiind de masurile de stimulare anuntate joi de Banca Centrala Europeana si iminentele alegeri din Grecia: Dow Jones a pierdut 0,79%, iar Nasdaq 0,16%. Conform rezultatelor finale, indicele vedeta Dow Jones Industrial Average a scazut cu 141,38 puncte pana la 17. 672,60 puncte, iar Nasdaq, dominat de tehnologie, a castigat 7,48 puncte pana la 4. 757,88 puncte.

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii, joi de la ora 11.00

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste? Ce tratament se impun? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii MedLive. ro. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului.

VIDEO INTERVIU Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale inimii la copii? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica, a discutat online cu cititorii

Care sunt cele mai comune afectiuni cardiace la copii? Cum se manifesta acestea? Ce analize uzuale sunt necesare pentru a depista posibile probleme cardiace la copii si la ce varste trebuie facute? Dr. Doru Dumbrava, medic primar pediatru, specialist in cardiologie pediatrica, a raspuns intrebarilor cititorilor MedLive. ro si a acordat un interviu video pe aceasta tema. Intra pe MedLive. ro pentru a citi raspunsurile medicului si a urmari interviul video.

Care sunt cele mai amuzante motive de divort

Oamenii divorteaza din diverse motive. Uneori partenerii evolueaza in mod diferit, alteori dragostea dintre cei doi dispare pur si simplu. insa, mai sunt cazuri in care cuplul se destrama pentru ca unul dintre parteneri decide ca nu poate trai fara sa adopte 550 de pisici. Asa ca mariajul se dizolva. Iata cele mai ciudate zece motive de divort, adunate de Huffington Post: .

Au aparut normele de aplicare pentru legea de acordare a tichetelor de masa pe suport hartie si electronic. Consulta in text documentul si vezi care sunt modificarile

Joi au aparut in Monitorul Oficial normele de aplicare pentru legea de acordare a tichetelor de masa, norme ce tin cont de posibilitatea acordarii tichetelor de masa atat pe suport hartie, cat si tichete de masa acordate pe suport electronic. In anul 2014, am avut o modificare a legii de acordare a tichetelor de masa prin care s-a reglementat si posibilitatea acordarii tichetelor de masa atat pe suport hartie, cat si electronic, iar normele de aplicare vin sa detalieze in caz concret procedura de evidenta si distribuire a acestor tichete. Consulta aici actul normativ aparut joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )