Libnet.ro
UNICEF

06:15

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova (numaratoare paralela)

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova (numaratoare paralela)

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat ca primar al Craiovei, cu 61% din voturile alegatorilor prezenti duminica la urne, arata o numaratoare paralela realizata de PSD Dolj. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova

00: Lia Olguta Vasilescu PSD) a obtinut un nou mandat in fruntea Primariei Craiova, cu 58,478% din voturile valabil exprimate, iar candidatul PNL, Pavel Badea, s-a clasat pe locul al doilea cu 12,649%, potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu, cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova (sondaj)

Lia Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat la Primaria Craiova, conform sondajelor de opinie.

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu: Daca cetatenii Craiovei sunt multumiti, vor opta si ei pentru continuitate

Lia Olguta Vasilescu,candidatul PSD la Primaria Craiova, a declarat ca a votat pentru continuitate si a facut apel la cetateni sa se prezinte in numar cat mai mare la vot.

Rezultate partiale alegeri locale 2016 Craiova: Lia Olguta Vasilescu (PSD) 66%, iar Pavel Badea (PNL) 12,3% VIDEO

Rezultate alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu PSD)a castigat un nou mandat pentru Primaria Craiova. Actualul edil al orasului a obtinut 66%.

ALEGERI LOCALE 2016. Constanta, condusa de PSD. PNL obtine majoritatea primariilor din judet

Primaria Constanta va fi condusa de Decebal Fagadau PSD), care a obtinut 42,095% din voturi. PNL a reusit, insa, sa obtina 23 de primarii, in timp ce PSD a castigat 22 de fotolii de primari.

Alegeri locale 2016. Primele rezultate partiale: PSD a obtinut 50,7% la Consiliul Judetean

La orele 10:00 si 12:00, Biroul Electoral Judetean a facut publice primele rezultate partiale de la alegerile locale de duminica. BEJ practic a confirmat ceea ce indicau sondajele inainte sa inceapa campania electorala: PSD a castigat detasat in Bistrita-Nasaud. PSD a obtinut 50,7% la Consiliu Judetean, in timp ce PNL doar 24,4%.

Alegeri locale 2016 Galati. Ionut Pucheanu (PSD), cel mai tanar primar din istoria orasului: Sper ca primariei sa-i stea bine cu culoarea rosie

Social-democratul in varsta de 35 de ani a contrazis flagrant toate sondajele preelectorale care-l creditau cu a treia sau chiar cu a patra sansa de a castiga alegerile. Pucheanu va avea la dispozitie, insa, un consiliu local destul de fracturat, in care majoritatea PSD nu poate fi realizata decat cu ajutorul a una sau chiar doua) dintre celelalte trei grupari politice importante, respectiv PNL, UNPR si ALDE.

Alegeri locale 2016 Craiova. Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru fapte de coruptie, din nou la primarie

Lia Olguta Vasilescu PSD) a castigat un nou mandat pentru Primaria Craiova, cu 66%. A ajuns in politica la varsta de 17 ani, ca membru fondator al PRM, iar acum este membru al PSD. in 2012 a intrat in Campania electorala cu mesajul: Dreptate pentru Craiova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )