Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegeri locale 2016. Primele rezultate partiale: PSD a obtinut 50,7% la Consiliul Judetean

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Primele rezultate partiale: PSD a obtinut 50,7% la Consiliul Judetean

La orele 10:00 si 12:00, Biroul Electoral Judetean a facut publice primele rezultate partiale de la alegerile locale de duminica. BEJ practic a confirmat ceea ce indicau sondajele inainte sa inceapa campania electorala: PSD a castigat detasat in Bistrita-Nasaud. PSD a obtinut 50,7% la Consiliu Judetean, in timp ce PNL doar 24,4%. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. BEC: rezultate partiale la ora 16.00

Biroul Electoral Central a anuntat noi date privind rezultatele partiale ale alegerilor locale, centralizate pana la ora 16. 00, care releva urmatoare: .

ALEGERI LOCALE 2016. Primele declaratii la PSD. increderea bucurestenilor nu este un CEC in alb pentru PSD

Este pentru prima oara cand un partid politic de dupa revolutie castiga tot la Primaria Capitalei, atat sectoarele cat si primara generala. Aceasta incredere acordata de bucuresteni este un CEC in alb, a spus Liviu Drag .

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova

00: Lia Olguta Vasilescu PSD) a obtinut un nou mandat in fruntea Primariei Craiova, cu 58,478% din voturile valabil exprimate, iar candidatul PNL, Pavel Badea, s-a clasat pe locul al doilea cu 12,649%, potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie.

ALEGERI LOCALE 2016. Primele date privind incidentele de la sectiile de votare. Vezi anuntul facut de MAI

Toate cele peste 18. 600 de sectii de votare au fost deschise duminica, la ora 07. 00, nu au fost inregistrate incidente privind securitatea, sectiile fiind predate in siguranta.

ALEGERI LOCALE 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD), cercetata penal, un nou mandat in fruntea Primariei Craiova (numaratoare paralela)

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat ca primar al Craiovei, cu 61% din voturile alegatorilor prezenti duminica la urne, arata o numaratoare paralela realizata de PSD Dolj.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat al doilea mandat la Primaria Craiova VIDEO

Alegeri locale 2016. Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD, a castigat un nou mandat la Primaria Craiova. Edilul orasului a declarat ca a votat pentru continuitate.

REZULTATE ALEGERI LOCALE BOTOSANI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BOTOSANI. Cine castiga Primaria Botosani

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BOTOSANI Biroul Electoral Judetean BEJ) Botosani a adoptat, vineri dupa-amiaza, o hotarare in baza careia afisele electorale ale candidatilor la alegerile locale din 5.

ALEGERI LOCALE 2016. Constanta, condusa de PSD. PNL obtine majoritatea primariilor din judet

Primaria Constanta va fi condusa de Decebal Fagadau PSD), care a obtinut 42,095% din voturi. PNL a reusit, insa, sa obtina 23 de primarii, in timp ce PSD a castigat 22 de fotolii de primari.

ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA REZULTATE MIERCUREA CIUC. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC

Trei dintre cei sase candidati care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Miercurea Ciuc - Emil Buse PSD), Toke Ervin PPMT) si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )