Libnet.ro
UNICEF

23:16

ALEGERI LOCALE 2016. Marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2016. Denunt penal la DNA impotriva candidatilor din Bucuresti

Avand in vedere termenele foarte scurte de strangere a semnaturilor de sustinere a candidatilor de 2-3 zile, in unele cazuri), precum si informatiile de notorietate publ.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Este putin probabil sa mai fiu in fruntea partidului dupa alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca este putin probabil ca dupa alegerile locale din 5 iunie sa mai fie liderul partidului, afirmand ca modernizarea partidului.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc il sfideaza pe Basescu. Fostul premier si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Emil Boc si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat la primaria municipiului Cluj-Napoca. Boc a spus ca nu va urma sfatul lui Traian Basescu de a iesi din cursa pentru fotoliul de primar, dar ca.

Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

Marti este ultima zi cand partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti isi mai pot depune, in scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari si consiliile judetene.

Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari si consiliile judetene, transmite Agerpes.

Guvernul pregateste doua tururi la alegerile locale

Guvernul Dacian Ciolos pregateste bugetul pentru alegeri locale in doua tururi in iunie 2016. Surse dcnews. ro au dezvaluit ca Ministerul de Finante lucreaza la un proiect.

Unde este creditul pentru dezvoltare?

Una dintre sintagmele-cheie ale sistemului prin care s-a dezvoltat pana acum societatea capitalista este: credit pentru dezvoltare. Dar care e situatia in Romania? .

Cine se bate pentru Primaria Bucuresti. Sunt sapte candidati pe un scaun

Sapte candidati sunt in prezent in cursa pentru Primaria Capitalei, iar marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor. Cine se bate pentru Primaria Bucuresti PSD - Ga.

EXCLUSIV. Anuntul facut de Tariceanu. Cine este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat, duminica, presedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. Anuntul a fost facut duminica, la emisiunea Punctul.

De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri ca a renuntat la candidatura la Primaria Capitalei din cauza dosarului in care este suspectat de spalare de bani. Daca nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )