Libnet.ro
UNICEF

20:45

EXCLUSIV. Anuntul facut de Tariceanu. Cine este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Anuntul facut de Tariceanu. Cine este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat, duminica, presedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. Anuntul a fost facut duminica, la emisiunea Punctul. continuă pe Antena3

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu, fost ministru al Culturii in Guvernul USL condus de Victor Ponta, este candidatul ALDE la Primaria Generala a Capitalei, au anuntat duminica liderii partidului. Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a explicat ca nu intra in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare. Persoana domnului Barbu, prin faptul ca a acumulat o indelunga experienta politica la nivelul Guvernului si in Parlament, as spune ca este cea mai potrivita candidatura, a declarat Calin Popescu Tariceanu pentru Mediafax.

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei. Tariceanu: Cea mai serioasa si prestigioasa figura la Primaria Bucurestiului

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primaria Capitalei

Senatorul Daniel Barbu este candidatul ALDE la Primaria Capitalei, a anuntat duminica seara copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca nu a intrat in cursa acum pentru neintrand in cursa deoarece obiectivul partidului este reprezentat de alegerile parlamentare.

Serial RL. Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1: Dumnezeu nu are nevoie de cladiri megalomanice

Laura Chiriac este candidatul ALDE pentru functia de primar al Sectorului 1. Nu are experienta in politica, dar a trecut prin administratia inalta a statului roman, in calitate de consilier de stat pe probleme sociale in Guvernul Ponta. in acest inteviu, Laura Chiriac denunta jaful de la Primaria Sectorului 1 si arata ca o noua moschee nu ar face decat sa puna gaz pe foc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )