Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2016. Provocarea lansata de PNL pentru Marian Vanghelie

Antena3 Antena3,
ALEGERI LOCALE 2016. Provocarea lansata de PNL pentru Marian Vanghelie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca Marian Vanghelie ar trebui sa candideze la Primaria sectorului 5, daca mai are ceva de demonstrat in politica, insa a punctat ca nu are niciun fel. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2016. PSD renunta la candidatul propriu pentru primaria Cluj Napoca

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa a incheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianta electorala cu.

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Presedintele interimar al social-democratilor bucuresteni, Gabriela Firea, a declarat joi ca si-ar dori o alianta electorala a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judetean Ilfov si a adaugat ca,.

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucator al Stelei candideaza la primarie

Fostul fotbalist Ion Viorel, in prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzau, si-a anuntat, joi, intrarea in cursa pentru Primaria municipiului Buzau din partea PSRO, scrie.

Liviu Dragnea: Nu suntem siguri ca ramane domnul Marian Munteanu la PNL pentru Primaria Capitalei. Este a treia varianta si deja este ca in povestea cu Petrica si lupul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este rezervat in ceea ce priveste propunerea PNL pentru Primaria Capitelei. Dragnea a spus ca nu este sigur ca Marian Munteanu va ramane in cursa.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Mihai Voicu a fost propus de PNL pentru postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Ludovic Orban

Deputatul Mihai Voicu a fost propus de PNL pentru functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce Ludovic Orban a renuntat la acest post, informeaza Mediafax. Validarea lui Voicu in aceasta.

Se vehiculeaza un nou nume din PNL pentru Primaria Bucuresti. Se vorbeste de candidatura lui Catalin Predoiu

Candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, ar putea fi seful liberalilor din Bucuresti, Catalin Predoiu, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, luni, la Antena.

PNL are un plan de rezerva pentru Marian Munteanu

Cursa pentru Primaria Capitalei s-a dovedit, pana acum, una cu numeroase rasturnari de situatie, dar si cu posibilitatea unor noi miscari pana pe 26 aprilie, ultima data de depunere a candidaturilor.

Dan Dungaciu, analiza in prag de alegeri locale: Tehnocratie sau viziune politica? Bucurestiul in cheie geostrategica

In pragul alegerilor locale, analistii politici Dan Dungaciu si Petrisor Peiu au realizat o ampla analiza privind temele care ar trebui exploatate pentru dezvoltarea Capitalei.

Alegeri SUA 2016: Managerul de campanie al lui Donald Trump nu va fi inculpat pentru agresarea unei jurnaliste in Florida

Autoritatile din Florida au anuntat joi ca managerul de campanie al republicanului Donald Trump nu va fi pus sub acuzare pentru agresarea unei jurnaliste a publicatiei conservatoare Breitbart, in cadrul unui eveniment de campanie al miliardarului de la inceputul lunii martie, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2414 seconds )