Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care . continuă pe Playtech

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate pentru Primaria Sectorului 2

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 2? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri locale 2020: Dosare penale pentru frauda la vot intr-o comuna din judetul Gorj

Politistii efectueaza cercetari pentru frauda la vot dupa ce la doua sectii din comuna Matasari mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de primar, unul avand stampila de control, iar celalalt nu, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Victor Tuhasu, scrie Agerpres.

Rezultate alegeri locale 2020. Rezultate exit poll pentru Primaria Sectorului 1

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 1? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

Alegeri locale 2020. Sapte candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Sapte oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Alegeri locale 2020 Bucuresti. Cursa pentru Primaria Capitalei

Candidatii Primariei Capitalei au votat in primele doua ore de la deschiderea urnelor. Gabriela Firea si Nicusor Dan au intrat intr-un alt conflict, cu aceasta ocazie.

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 12:00. Surpriza in Capitala

Alegerile locale din 2020, amanate din iunie, au inceput astazi, de la 0ra 7:00, si sunt organizate pentru ca romanii sa-si desemneze primarii, consilierii locali si consilierii judeteni pentru urmatorii patru ani. Afla, in continuare, care sunt drepturile electoratului, precum si care este prezenta la vot pana la ora 12:00. Prezenta la vot pana la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )