Libnet.ro
UNICEF

10:16

Alegeri locale 2020: Dosare penale pentru frauda la vot intr-o comuna din judetul Gorj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegeri locale 2020: Dosare penale pentru frauda la vot intr-o comuna din judetul Gorj

Politistii efectueaza cercetari pentru frauda la vot dupa ce la doua sectii din comuna Matasari mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de primar, unul avand stampila de control, iar celalalt nu, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Victor Tuhasu, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dosare penale pentru frauda la vot la doua sectii din judetul Gorj

La doua sectii de vot din comuna Matasari, judetul Gorj, autoritatile fac cercetari pentru frauda la vot dupa ce mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de.

Mures: Doua dosare penale pentru frauda la vot si pentru coruperea alegatorilor

In judetul Mures, au fost intocmite doua dosare penale pentru frauda la vot si coruperea alegatorilor. Potrivit reperezentantiilor Inspectoratului de Politie Judetean Mures, duminica s-au inregistrat 18.

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Dosare penale pentru frauda la vot intr-o comuna din judetul Gorj

Politistii efectueaza cercetari pentru frauda la vot dupa ce la doua sectii din comuna Matasari mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de primar, unul avand stampila de control, iar celalalt nu, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, Victor Tuhasu, scrie Agerpres.

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Alegeri locale 2020. Suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani. Doi alegatori au reclamat ca au primit buletine stampilate.

LIVE BLOG Alegeri locale 2020. Firea a tepuit presa. Nicusor Dan, vot cu sete. Iohannis are viza de flotant. Orban a stat la coada. Prezenta mare in Bucuresti

Alegeri locale 2020. Romanii aleg: primarii, consilierii locali, presedintii de Consilii Judetene si consilierii judeteni. Asadar, fiecare cetatean va primi patru buletine de vot. Urnele se deschid la ora 07. 00 si se inchid la ora 21. in ce masura va fi influentata prezenta la vot de pandemie? Vom compara cifrele din 2020 cu cele din 2016. Ramai pe Adevarul pentru a urmari toate momentele importante din ziua alegerilor. Si nu uita: Voteaza!.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate pentru Primaria Sectorului 2

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 2? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Dosare penale, la Galati, pentru infractiuni electorale. Doi barbati ar fi oferit bani alegatorilor pentru a vota un anumit candidat la Primaria Tecuci

Agentii de politiedin Galati au intocmit dosar penal pentru corupere a alegatorilor si amenintare in urma unei reclamatii care anunta ca doi cetateni care se afla la o terasa din Tecuci ofera.

Alegeri Locale 2020. Si-a votat buletinul de vot. Alegatorul a fost amendat de politie

Un alegator din municipiul Targu Jiu a fost amendat de politisti dupa ce si-a vot buletinul de vot in timp ce se afla in cabina de votare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2548 seconds )