Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu buletinul altei persoane. Ce s-a intamplat in 5 minute

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu buletinul altei persoane. Ce s-a intamplat in 5 minute

Politistii din Olt au deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce un barbat ar fi votat cu actul de identitate al concubinei sale. Situatie ilegale si controversate nu inceteaza sa apara in ziua alegerilor. Alegeri locale 2020. Un barbat a votat cu actul de indetitate al partenerei Un barbat de 28 de . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020 Cine a votat in Bucuresti - datele cu trei ore inainte de inchiderea urnelor

Bucuresti ramane la coada clasamentului prezentei la vot la alegerile locale 2020, pana la ora 18. 00 votand 527. 542 de persoane, dintre care 284. 907 femei si 242. 635 de barbati.

Alegeri locale 2020. Cine a votat in Bucuresti in prima parte a zilei

Bucuresti nu s-a mobilizat la vot la alegerile locale 2020, in prima parte a zilei, pana la ora 12. 00, votand doar 220. 981 de persoane, reprezentand 12,14%.

Alegeri locale 2020: Barbat din Ilfov, retinut de politisti, dupa ce a mituit cu 200 de lei o persoana pentru un vot

Politistii din Ilfov au retinut pentru 24 de ore un barbat, suspectat ca ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un anumit candidat.

Alegeri locale 2020. Un alegator a primit buletinul de vot gata stampilat. Pe ce partid era pus votul

Un alegator a mers la sectia de vot unde era repartizat si a ramas socat. Acesta a primit buletinul de vot deja stampilat. Cum s-a intamplat asta si pe ce partid era pus votul? Situatia este de-a dreptul scandaloasa. Alegeri locale 2020. Un cetatean a primit buletinul de vot gata stampilat Ca de fiecare data, .

Alegeri locale 2020. Barna: Am votat pentru o Romanie care se schimba

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat ca a votat pentru o Romanie care se schimba, care incepe sa respecte cetateanul si banul public, precizand ca este nevoie de oameni noi in politica.

Barbat din Magurele, incatusat de Politie dupa ce a dat bani oamenilor sa voteze PMP

Alegeri locale 2020. Un tanar simpatizant al partidului lui Traian Basescu a fost retinut, duminica, de politisti, dupa ce ar fi platit mai multe persoane pentru a vota cu un candidat PMP.

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat iar fara sotia lui. Unde este Carmen?

Alegeri locale 2020. Presedintele Klaus Iohannis a venit astazi la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020. El a mers insa fara sotia sa, Carmen Iohannis, care voteaza la Sibiu. Klaus Iohannis a votat la liceul Jean Monnet din Capitala. De altfel, cei doi nu au mai aparut impreuna de mai bine de un .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )