Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor . continuă pe Playtech

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Nicusor Dan e primul in Capitala, cu 47,8%. Gabriela Firea are 38,2%, iar Traian Basescu e al treilea, cu 9,4%

UPDATE, 27 septembrie, ora 22. 54: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot, il arata castigator pe Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Candidatul PNL, USR si PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor, Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita eventuale aglomeratii care s-ar putea forma in orele urmatoare. Este un moment al revansei si este o alegere despre valorile in care credem transmite Dan, in ziua scrutinului. Nu in ultimul rand Nicusor Dan acuza ca in ziua votului continua campania murdara la adresa sa.

Rezultate exit-poll Sociopol, alegeri locale 2020. Nicusor Dan a castiga la doar un procent diferenta de Gabriela Firea

Nicusor Dan a castigat cursa pentru Primaria Capitalei, arata exit-poll-ul facut la iesirea de la urne de catre Sociopol. Candidatul PNL-USRPLUS a obtinut 45% din voturile exprimate, pe cand principalul.

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

Nicusor Dan: Bucurestenii nu au apa calda, iar companiile de caldura sunt conduse de un politist si o chimista. La iarna situatia va fi mult mai grava (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi, pentru B1 TV, ca principala sa contracandidata, Gabriela Firea PSD), nu a vrut sa participe la o dezbatere electorala cu el, pentru ca a.

Nicusor Dan: Miza votului de duminica e sa spunem stop coruptiei si sa ducem Bucurestiul, si ca semnal Romania, catre onestitate, catre dreptate (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a sustinut ca si-a dorit in aceasta campanie electorala ca el si contracandidata sa, Gabriela Firea, sa vina in fata electoratului cu idei si.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat-o pe principala sa contracandidata, actualul primar general Gabriela Firea PSD), ca nu vrea sa vina la dezbateri electorale si ca toata.

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )