Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri Locale 2020. Cand apar primele rezultate EXIT-POLL

Playtech Playtech,
Alegeri Locale 2020. Cand apar primele rezultate EXIT-POLL

Cel mai asteptat moment al alegerilor locale ce se desfasoara astazi este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Astfel, noi va vom tine la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei, pentru ca dvs. sa stiti in timp util cum stau lucrurile. Pentru alegerile din acest an, trei . continuă pe Playtech

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 8:00

Alegerile locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control in ceea ce priveste pandemia de COVID-19. Cand se deschid sectiile si care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ti exercita dreptul la vot, afli in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cand incepe votarea Alegerile locale 2020 .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate pentru Primaria Sectorului 2

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 2? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Primele rezultate la Primaria Ploiesti

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Ploiesti? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20:00

Alegerile locale sunt spre sfarsit, iar electoratul este inca asteptat in sectiile de votare pentru a pune stampila pe numele candidatului favorit, in cursa pentru functiile de primarii si consilierii locali si judeteni. A mai ramas o ora pana vom afla primele rezultate oficiale! Mai multe detalii despre prezenta la vot pana la ora 20:00, .

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )