Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

B1 B1,
Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Toti politicienii care si-au anuntat deja candidaturile pentru un scaun de primar in Bucuresti

Alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pentru a preveni si limita.

Alegeri locale 2020. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor

Alegerile locale vor avea loc in data de 27 septembrie 2020. in acest context, Autoritatea Electroala Permanenta a facut mai multe precizari cu privire la termenul limita pentru depunerea candidaturilor si.

Campania electorala a lui Donald Trump face reclama pe Facebook pentru inchiderea TikTok

Campania electorala pentru realegerea presedintelui american Donald Trump a difuzat la sfarsitul saptamanii trecute reclame in reteaua Facebook in care sustine ca aplicatia TikTok isi spioneaza utilizatorii, semnaleaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Rapperul Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala

Kanye West a sustinut duminica, in Carolina de Sud, primul miting din campania lui pentru functia de presedinte al Statelor Unite, dupa ce in urma cu o saptamana un membru al echipei sale a spus ca rapperul renunta la cursa.

Alegeri SUA 2020. Twitter a eliminat un mesaj de campanie al lui Donald Trump pentru ca incalca drepturile de autor ale trupei Linkin Park

Twitter a eliminat sambata noapte un mesaj video din campania lui Donald Trump, care cuprindea un fragment dintr-o versiune a piesei In the End a Linkin Park, dupa ce trupa americana a facut o cerere in acest sens.

PSD vrea alegeri locale pe 27 septembrie. Romascanu sugereaza ca PNL ar putea amana scrutinul

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, afirma ca social-democratii considera ca administratia locala are nevoie de alegeri cat de curand si ca spera ca scrutinul programat pentru data de 27 septembrie sa nu fie amanat.

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden arata cu degetul spre Moscova: incearca din nou sa ne discrediteze procesele electorale

Joe Biden, care va purta culorile Partidului Democrat in fata republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat vineri ca primeste informatii de la serviciile de informatii si ca i s-a transmis ca Rusia continua sa incerce sa se amestece in scrutinul programat pentru 3 noiembrie, transmite Reuters.

Horoscop pentru marti, 21 iulie 2020. Ce ne-au pregatit pentru pentru maine

Puteti utiliza aceste predictii pentru a va planifica ziua si chiar a lua decizii importante pentru rezultate fructuoase. Puteti verifica horoscopul de astazi din Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscop 21 iulie 2020 Horoscop Astazi, 21 iulie 2020 Prognozele zilnice ale horoscopului 21 iulie 2020), deoarece stiind .

Primaria Cluj, sub asediul Covid. Poate intelege Boc ca sanatatea angajatilor e mai importanta decat campania electorala

Noul coronavirus a ajuns si la Primaria Cluj-Napoca. Dupa ce o functionara s-a imbolnavit in urma cu aproximativ 10 zile, sefii institutiei au considerat ca nu este cazul ca angajatii sa fie testati. Numai ca, intre timp, boala s-a raspandit oricum.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )