Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020. Candidatul PNL la presedintia CJ Bihor, Ilie Bolojan, are circa 70% din voturi (rezultate partiale)

Candidatul PNL Ilie Bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia Consiliului Judetean Bihor, iar PNL - 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de Biroul Electoral Central, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020. Bolojan (PNL Bihor): Este cert ca Florin Birta a castigat alegerile in Oradea

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan si candidat PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor, a afirmat ca noul primar al municipiului resedinta de judet este Florin Birta, actualul viceprimar si liderul organizatiei PNL Oradea, relateaza Agerpres.

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%

Rezultate alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%, potrivit exit-poll-ului prezentat de Antena 3. Lia Olguta Vasilescu este urmata de candidatul PNL, Nicolae Giugea, - 29%, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Rezultate alegeri locale 2020 Bucuresti: Nicusor Dan - 47,2 %, Gabriela Firea - 39 % - exit poll CURS-Avangarde pentru ora 19.30

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a obtinut 47,2 % din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce actualul primar general, Gabriela Firea, ar avea 39 % din voturi potrivit rezultatelor exit-poll CURS-Avangarde anuntate la ora 21. 00 pentru ora 19. Rezultate alegeri locale 2020 Consiliul General Bucuresti: PSD- 33,7%, USR-PLUS - 33,1%, PNL - 17,3 % exit poll CURS-Avangarde.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care se lupta pentru presedintia Consiliului Judetean Sibiu

Nu mai putin de 381. 904 sibieni cu drept de vot, sunt asteptati la urne in data de 27 septembrie, la alegerile locale. in judetul Sibiu au fost tiparite 1. 400 de buletine de vot, fiind amenajate 376 de sectii de votare.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Dominic Fritz (USR-PLUS) a castigat Primaria Timisoara - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Timisoara. Potrivit unor surse politice, Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, a castigat Primaria Timisoara.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )