Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri locale 2020: Cazul in care, desi s-au aplicat mai multe stampile pe el, buletinul de vot este valid Care buletine de vot sunt considerate valide si care nule

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale 2020: Cazul in care, desi s-au aplicat mai multe stampile pe el, buletinul de vot este valid Care buletine de vot sunt considerate valide si care nule

Cetatenii care se vor prezenta la vot duminica trebuie sa aplice stampila cu mentiunea Votat in patrulaterul care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului pentru care isi exprima optiunea. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Alegeri locale 2020. Cum voteaza persoanele infectate cu coronavirus

Persoanele care sunt infectate cu coronavirus si vor sa voteze la alegerile locale din 27 septembrie cu ajutorul urnei mobile trebuie sa prezinte, in afara de cerere, si un document din care sa rezulte diagnosticul, informeaza Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va vota la aceste alegeri locale, care au loc astazi, 27 septembrie 2020. Astfel, Ion Iliescu nu-si va exprima optiunea de vot nici fizic, dar nu a solicitat nici urna mobila. Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Motivul? Totul se intampla .

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )