Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegeri locale 2020. Cinci candidati, in cursa pentru sefia Consiliului Judetean Buzau

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Cinci candidati, in cursa pentru sefia Consiliului Judetean Buzau

Cinci candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau au emotii la alegerile locale din 27 septembrie 2020. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

Alegeri locale 2020. Noua candidati pentru sefia Consiliul Judetean Botosani. Duel clasic intre PSD si PNL

Noua candidati au intrat in lupta pentru sefia judetului Botosani. Majoritatea au experienta politica si au fost in trecut parlamentari sau au avut functii de conducere in diferite institutii. Cele mai mari sanse le au reprezentantii marilor partide. Pentru prima data, in cursa electorala, au intrat si doua femei.

Alegeri locale 2020. Sapte candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Sapte oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Alegeri locale 2020. Sapte candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Vaslui

Peste 100. 000 de vasluieni sunt asteptati la urne duminica, 27 septembrie, pentru a-l alege pe primarul municipiului resedinta de judet.

ALEGERI LOCALE 2020 |Actele medicale necesare pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei mobile

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, sambata, care sunt actele medicale ce trebuie sa insoteasca cererile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei mobile, la alegerile locale.

Alegeri locale 2020. 10 reguli esentiale pentru romanii care merg la vot. Ghidul alegatorului

Maine este ziua cea mare in care se vor alege conducatorii comunitatilor locale - primarii si consilierii locali. Alegerile locale din acest an nu sunt unele obisnuite, ci se desfasoara in conditii de restrictii impuse de pandemia de coronavirus. Drept pentru care exista un set de reguli care trebuie respectate. HotNews. ro a realizat un mini-Ghid cu privire la aceste reguli. Acestea fac parte din Ordinul 1. 5941402020 al Ministerelor Sanatatii si al celui de Interne, aparut in 16 septembrie in Monitorul Oficial. Vezi mai jos regulile obligatorii si cateva intrebari si raspunsuri cu privire la aceste alegeri.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte si de consilier la Consiliul Judetean Prahova

Cinci prahoveni s-au inscris in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova. Pe lista il regasim pe actualul presedinte al CJ Prahova, dar si pe liderii filialelor judetene ale principalelor formatiuni politice.

Alegeri locale 2020: 7.688 de candidati cer votul a 502.264 de bihoreni

Un numar de 502. 264 de persoane cu drept de vot sunt chemate la urne, duminica, in Bihor, dintre care 187. 080 in Oradea, ca sa-si aleaga primarul, presedintele Consiliului Judetean, consilierii locali si pe cei judeteni, pe listele de candidati din judet fiind inregistrati in total 7. 688 candidati.

Rezultate alegeri locale 2020. Rezultate exit poll pentru Primaria Sectorului 1

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 1? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )