Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alegeri locale 2020. Sapte candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Vaslui

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Sapte candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Vaslui

Peste 100. 000 de vasluieni sunt asteptati la urne duminica, 27 septembrie, pentru a-l alege pe primarul municipiului resedinta de judet. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Sapte candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Sapte oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

Alegeri locale 2020. Cinci candidati, in cursa pentru sefia Consiliului Judetean Buzau

Cinci candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau au emotii la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Alegeri locale 2020. Noua candidati pentru sefia Consiliul Judetean Botosani. Duel clasic intre PSD si PNL

Noua candidati au intrat in lupta pentru sefia judetului Botosani. Majoritatea au experienta politica si au fost in trecut parlamentari sau au avut functii de conducere in diferite institutii. Cele mai mari sanse le au reprezentantii marilor partide. Pentru prima data, in cursa electorala, au intrat si doua femei.

Alegeri locale 2020: 7.688 de candidati cer votul a 502.264 de bihoreni

Un numar de 502. 264 de persoane cu drept de vot sunt chemate la urne, duminica, in Bihor, dintre care 187. 080 in Oradea, ca sa-si aleaga primarul, presedintele Consiliului Judetean, consilierii locali si pe cei judeteni, pe listele de candidati din judet fiind inregistrati in total 7. 688 candidati.

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 20:00. Rasturnare de situatie in cursa pentru Primaria Bucuresti

Sondajele publicate cu cateva zile inainte de alegerile locale de astazi, 27 septembrie, dadeau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj PNL il indica drept castigator pe Nicusor Dan, in timp ce altul, realizat de IRSOP, arata ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat. Lupta este una acerba si .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 18:00. Peste 7 milioane de romani au votat pana acum

Clasica strangere de mana de pe strada dintre candidati si trecatori a devenit istorie, caci, anul acesta, alegerile locale se desfasoara in conditii speciale, menite sa asigure protectia tuturor romanilor, pe fondul pandemiei de COVID-19. Fiecare alegator trebuie sa isi scaneze singur cartea de identitate si sa vina cu masca de acasa. Care este prezenta .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )