Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Romania, in plina pandemie, se pregateste de Alegeri Locale 2020, cu un numar considerabil de candidati aspiranti la functii de primar sau consilieri generali, in diferitele circumscriptii electorale. La nivelul Capitalei exista noua candidati pana in acest moment, spre deosebire de acum patru ani, cand au fost doisprezece candidati. Casele de pariuri si sansele candidatilor . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020: cine candideaza in Bucuresti la Primariile din fiecare sector

Cursa pentru sefia Primariei Capitalei si cea a primariilor de sector incepe oficial, principalii concurenti si-au depus candidaturile duminica. Primariile fiecarui sector din Bucuresti candidati alegeri locale 2020 Market Cult Research, a realizat un sondaj in perioada 23-7 august, la cererea fundatiei Konrad Adenauer. Acesta are urmatoarele rezultate: 35% dintre alegatori l-ar vota pe .

Alegeri Locale 2020. Adriana Bahmuteanu intra in politica. Unde candideaza

Alegerile Locale 2020 se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care lupta dintre candidati devine din ce in ce mai stransa. Printre surprizele de anul acesta din lumea politica se numara Adriana Bahmuteanu, fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Aceasta si-a depus chiar astazi, 18 august, candidatura. Adriana Bahmuteanu, pe urmele fostului sot. Unde candideaza .

Alegeri locale 2020. Cum arata harta marilor batalii politice

Marti, 18 august, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale stabilite pentru 27 septembrie. Daca in 2016 PSD-ul condus de Liviu Dragnea a castigat Bucurestiul si peste jumatate din primariile resedinta de judet, in 2020 lupta dintre stanga si dreapta va fi una acerba. Partidele de dreapta - PNL, USR-PLUS - s-au coalizat la Bucuresti, impotriva PSD, prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan si spera sa rupa si din fiefurile din tara ale social-democratilor.

Gabriela Firea si-a lansat spotul de campanie pentru alegerile locale: Oamenii pe primul loc

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru functia de primar general al Capitalei la alegerile locale din septembrie, si-a lansat spotul de campanie.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: A spus ce a avut de spus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL atunci cand a fost intrebata despre contracandidatii sai de la alegerile locale. Totodata, candidatul PSD la Primaria Bucuresti a.

Gabriela Firea, despre candidatura lui Traian Basescu: A spus ce a avut de spus. Pe cine considera Primarul Capitalei mai periculos dintre adversarii sai politici

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului PNL atunci cand a fost intrebata despre contracandidatii sai de la alegerile locale si despre cine este mai periculos intre candidatul PMP .

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Romanii sunt asteptata la urme in aproximativ o luna de zile, pentru a-si alege primarii, consilierii locali, presedintii de consilii judetene si consilierii judeteni. Astfel, la data de 27 august va avea.

Traian Basescu: Este ridicol ce incearca unii sa insinueze legat de posibile intelegeri cu Gabriela Firea. Credeti ca am intrat intr-o cursa la Primaria Capitalei ca sa o pierd? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, actual candidat pentru functia de primar general al Capitalei, a catalogat drept ridicole informatiile vehiculate in spatiul public, potrivit carora intrarea sa in cursa.

Dan Bucura: Un membru USR de la sector 1 mi-a contestat candidatura ca independent (FOTO)

Juranlistul Dan Bucura a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca un membru USR de la sector 1 i-a contestat, marti, candidatura sa ca independent. Acesta a mai afrimat ca se astepta la un asa gest de la.

Ludovic Orban, despre alegeri: Se pot gasi solutii pentru fiecare situatie. Echipament de protectie pentru cei care insotesc urna speciala in spital

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca persoanele care vor merge, la alegeri, cu urna mobila in spitale vor primi echipament de protectie. Echipele care vor merge cu urnele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )