Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alegeri locale 2020: cine candideaza in Bucuresti la Primariile din fiecare sector

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020: cine candideaza in Bucuresti la Primariile din fiecare sector

Cursa pentru sefia Primariei Capitalei si cea a primariilor de sector incepe oficial, principalii concurenti si-au depus candidaturile duminica. Primariile fiecarui sector din Bucuresti candidati alegeri locale 2020 Market Cult Research, a realizat un sondaj in perioada 23-7 august, la cererea fundatiei Konrad Adenauer. Acesta are urmatoarele rezultate: 35% dintre alegatori l-ar vota pe . continuă pe Playtech

Alegeri Locale 2020. Adriana Bahmuteanu intra in politica. Unde candideaza

Alegerile Locale 2020 se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care lupta dintre candidati devine din ce in ce mai stransa. Printre surprizele de anul acesta din lumea politica se numara Adriana Bahmuteanu, fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Aceasta si-a depus chiar astazi, 18 august, candidatura. Adriana Bahmuteanu, pe urmele fostului sot. Unde candideaza .

Alegeri locale 2020. Cum arata harta marilor batalii politice

Marti, 18 august, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale stabilite pentru 27 septembrie. Daca in 2016 PSD-ul condus de Liviu Dragnea a castigat Bucurestiul si peste jumatate din primariile resedinta de judet, in 2020 lupta dintre stanga si dreapta va fi una acerba. Partidele de dreapta - PNL, USR-PLUS - s-au coalizat la Bucuresti, impotriva PSD, prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan si spera sa rupa si din fiefurile din tara ale social-democratilor.

Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei mai importanti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei isi depun astazi candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Vobim despre Gabriela Firea, sustinuta de PSD, Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si surpriza acestui scrutin, Traian Basescu, din partea PMP.

PSD a depus lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Cine deschide lista alaturi de Gabriela Firea (VIDEO)

PSD a depus, luni, lista candidati pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei si candidat pentru un nou mandat de edil al Bucurestiului, si-a prezentat.

Traian Basescu, candidat oficial la Primaria Bucuresti. Reactia premierului Ludovic Orban

Traian Basescu si-a depus duminica dosarul de candidatura la functia de primar general al Capitalei. in acest context, el a sustinut ca va obtine 30% din voturile electoratului bucurestean. Cu aceasta ocazie,.

PNL acuza PSD ca ingradeste dreptul la vot al locuitorilor din Chiajna. Candidat liberal: Mircea Minea foloseste aceleasi tactici si mijloace pentru a-si mari sansele de a mai ramane inca 4 ani in fruntea primariei

Tensiuni intre liberali si social-democrati in localitatea ilfoveana Chiajna. PNL acuza PSD ca ingradeste dreptul la vot al locuitorilor din zona in conditiile in care primarul in functie, Mircea Minea,.

Ludovic Orban: Primarii PSD din Capitala au risipit banii. Primaria Generala pur si simplu i-a aruncat pe apa Dambovitei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vin in fata bucurestenilor, la alegerile locale din 27 septmebrie, cu puternici candidati, echipe de specialisti pe diverse domenii si un portofoliu de.

Adriana Bahmuteanu candideaza la Primaria Sectorului 1

Adriana Bahmuteanu si-a anuntat candidatura pentru functia de primar al Sectorului 1 al Capitalei. Vedeta s-a inscris in cursa electorala in ultima zi in care mai putea face acest lucru, adica marti, 18.

Jurnalistul Dan Bucura candideaza pentru functia de primar al Sectorului 1 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Bucura a anuntat, luni, in platoul B1 TV, ca va candida pentru functia de primar al Sectorului 1. Bucura va intra in cursa electorala ca independent. Jurnalistul Dan Bucura si-a .

Marian Vanghelie a dezvaluit cu cine e dispus sa colaboreze daca va castiga un nou mandat la Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, luni, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Alexandru Rotaru, ca, daca ar castiga alegerile la Primaria Sectorului 5, ar vrea sa colaboreze la Primaria Capitalei cu Calin Popescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )