Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale 2020. Csoma Botond, candidatul desemnat de UDMR la Primaria Cluj-Napoca

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. Csoma Botond, candidatul desemnat de UDMR la Primaria Cluj-Napoca

Presedintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a fost desemnat, vineri, candidat la Primaria Cluj-Napoca, acesta afirmand ca spera ca formatiunea sa obtina un numar mai mare de consilieri locali decat are in prezent. Emil Boc PNL) si Emanuel Ungureanu USR) si-au mai anuntat intentia de a candida. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2020. Csoma Botond, candidatul desemnat de UDMR la Primaria Cluj-Napoca

Presedintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a fost desemnat, vineri, candidat la Primaria Cluj-Napoca, acesta afirmand ca spera ca formatiunea sa obtina un numar mai mare de consilieri locali decat are in prezent. Emil Boc PNL) si Emanuel Ungureanu USR) si-au mai anuntat intentia de a candida.

Deputatul UDMR Csoma Botond, desemnat candidat al Uniunii la Primaria Cluj-Napoca

Presedintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a fost desemnat, vineri, candidat la Primaria Cluj-Napoca, acesta afirmand ca spera ca formatiunea sa obtina un numar mai mare de consilieri locali decat are in prezent. Emil Boc PNL) si Emanuel Ungureanu USR) si-au mai anuntat intentia de a candida, conform Mediafax.

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Biden, revenire spectaculoasa dupa primarele democrate de marti din 14 state

Joe Biden revine spectaculos in cursa pentru nominalizarea din partea Partidului Democrat dupa alegerile primare de marti, din 14 state americane, chiar daca rivalul sau Bernie Sanders este destul de periculos. Se anunta o cursa lunga si dura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )