Libnet.ro
UNICEF

21:15

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Biden, revenire spectaculoasa dupa primarele democrate de marti din 14 state

Adevărul Adevărul,
SUA, alegeri prezidentiale 2020. Biden, revenire spectaculoasa dupa primarele democrate de marti din 14 state

Joe Biden revine spectaculos in cursa pentru nominalizarea din partea Partidului Democrat dupa alegerile primare de marti, din 14 state americane, chiar daca rivalul sau Bernie Sanders este destul de periculos. Se anunta o cursa lunga si dura. continuă pe Adevărul

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Joe Biden castiga primarele din Carolina de Sud si relanseaza cursa democrata pentru Casa Alba

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite, Joe Biden, a castigat primarele democratice din statul Carolina de Sud, intr-o victorie de care avea mare nevoie ca sa-si mareasca sansele de a deveni candidatul democratilor la alegerile de la toamna, cand din partea republicanilor va concura din nou presedintele in exercitiu, Donald Trump.

Alegeri locale 2020. PNL si PMP iau in calcul o alianta pentru Primaria Craiova

PNL si PMP ar putea forma o alianta pentru desemnarea unui candidat unic in curs pentru Primaria Craiova, la alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: S-a propus alianta PNL-USR-PLUS-PMP la toate primariile din Capitala

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a vorbit la Antena 3 despre candidatura sa la primaria Capitalei. Acesta sustine ca prima sustinere a venit din partea organizatiei USR Bucuresti, urmata de o sustinere PMP si culminand cu sustinerea PNL.

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand ii ataca pe liberali la lansarea candidaturii pentru Sectorul1: PNL este impreuna cu PSD

Alegeri locale 2020. Clotilde Armand si-a lansat, duminica, candidatura la Primaria Sectorului 1, eveniment la care a afirmat ca, atunci cand a fost vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic, iar PNL este impreuna cu PSD.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea: PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu

Alegeri locale 2020. PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu, spune Gabriela Firea, care ii critica pe liberali ca nu vin cu un program pentru Bucuresti, ci au doar o ambitie politica de a o invinge in cursa electorala.

Claudiu Niculescu, revenire spectaculoasa in fotbalul romanesc

Fostul mare atacant de la Universitatea Craiova si Dinamo a semnat pentru postul de director tehnic la CS Mioveni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2895 seconds )