Libnet.ro
UNICEF

08:16

Alegeri locale 2020. Functia de primar al Buzaului, ravnita de noua candidati

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Functia de primar al Buzaului, ravnita de noua candidati

Noua buzoieni s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Buzau, la alegerile locale de duminica. Acestia reprezinta tot atatea partide sau aliante politice, nefiind inregistrat niciun candidat independent. continuă pe Adevărul

Rezultate Alegeri Locale 2020. Actualul primar al Buzaului, Constantin Toma (PSD), aproape de un nou mandat

Conform primelor rezultate comunicate din sectiile de votare, actualul primar al Buzaului, Constantin Toma, se indreapta catre cel de-al doilea mandat la conducerea municipiului, cu un scor categoric in fata urmatorului clasat, liberalul Adrian Zoican.

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidati

Locale 2020, judetul Hunedoara. 13 oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Alegeri locale 2020. Sibiu: primar surprins cand le arata alegatorilor unde sa puna stampila VIDEO

Mai multe tentative de fraude au fost inregistrate in judetul Sibiu, in ziua alegerilor. in unele sectii, a fost nevoie de intreruperea procesului electoral.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cristian Gentea (PSD) a castigat Primaria Pitesti - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Pitesti. Potrivit unor surse politice, Cristian Gentea PSD) a castigat Primaria Pitesti. Acesta se afla la prima candidatura pentru functia de primar al Pitestiului.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri locale 2020. Peste 8,4 milioane de romani au votat! Cine este noul primar general al Capitalei

Alegeri locale 2020. Peste 18 milioane de romani au fost asteptati la urne pentru a-si alege, pentru urmatorii patru ani, primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de Consiliu Judetean. in total, peste 43. 000 de functii la stat sunt in joc la alegerile locale 2020.

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )