Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alegeri locale 2020. Hunor Kelemen: Sa mergem la vot, avem nevoie de autoritati locale legitime, solide, stabile

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Hunor Kelemen: Sa mergem la vot, avem nevoie de autoritati locale legitime, solide, stabile

Hunor Kelemen, liderul UDMR, i-a indemnat pe cetateni sa mearga la vot si sa respecte regulile sanitare atunci cand o fac. Kelemen a mai spus ca avotat pentru continuitate. Liderul UDMR a votat duminica dimineata in localitatea harghiteana Carta, satul sau natal. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020, judetul Hunedoara. Prezenta la vot la ora 10

Peste 380. 000 de locuitori ai judetului Hunedoara sunt asteptati, duminica, la vot. Au loc alegeri locale pentru functiile de primar si consilieri locali si pentru conducerea Consiliilor judetene.

Alegeri locale 2020, judetul Hunedoara. Prezenta la vot la ora 21.00, la inchiderea urnelor

Duminica, 27 septembrie 2020, au avut loc alegeri locale, pentru functiile de primari, consiliei locali, consilieri judeteni si pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean.

Alegeri locale 2020, judetul Hunedoara. Prezenta la vot la ora 13:30

Duminica, 27 septembrie 2020, au loc alegeri locale, pentru functiile de primari, consiliei locali, consilieri judeteni si pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean.

Alegeri locale 2020. Un alegator a primit buletinul de vot gata stampilat. Pe ce partid era pus votul

Un alegator a mers la sectia de vot unde era repartizat si a ramas socat. Acesta a primit buletinul de vot deja stampilat. Cum s-a intamplat asta si pe ce partid era pus votul? Situatia este de-a dreptul scandaloasa. Alegeri locale 2020. Un cetatean a primit buletinul de vot gata stampilat Ca de fiecare data, .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, declaratii uimitoare la sectia de votare. Pe cine roaga sa iasa la vot

Tudor Chirila si-a facut datoria si-a exercitat votul in aceasta dimineata. Cunoscutul actor si cantaret s-a filmat imediat dupa ce a iesit din sectia de vot. Cu ce rugaminti vine catre urmaritorii sai si ce declaratii a facut acesta? Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, indemn de la sectia de vot Mereu acompaniat de simtul civic, .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 8:00

Alegerile locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control in ceea ce priveste pandemia de COVID-19. Cand se deschid sectiile si care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ti exercita dreptul la vot, afli in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cand incepe votarea Alegerile locale 2020 .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20:00

Alegerile locale sunt spre sfarsit, iar electoratul este inca asteptat in sectiile de votare pentru a pune stampila pe numele candidatului favorit, in cursa pentru functiile de primarii si consilierii locali si judeteni. A mai ramas o ora pana vom afla primele rezultate oficiale! Mai multe detalii despre prezenta la vot pana la ora 20:00, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )