Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, declaratii uimitoare la sectia de votare. Pe cine roaga sa iasa la vot

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, declaratii uimitoare la sectia de votare. Pe cine roaga sa iasa la vot

Tudor Chirila si-a facut datoria si-a exercitat votul in aceasta dimineata. Cunoscutul actor si cantaret s-a filmat imediat dupa ce a iesit din sectia de vot. Cu ce rugaminti vine catre urmaritorii sai si ce declaratii a facut acesta? Alegeri locale 2020. Tudor Chirila, indemn de la sectia de vot Mereu acompaniat de simtul civic, . continuă pe Playtech

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Tudor Chirila, invitat vineri, de la ora 11.00, la interviurile HotNews Live

Iesi la vot, pentru ca un oras nu se construieste doar cu speranta - este apelul pe care Tudor Chirila il face tinerilor. Cunoscutul actor si muzician, o voce puternica in societatea civila, este invitatul interviurilor HotNews Live, vineri, de la ora 11. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Alegeri locale 2020. CTP, despre votul in pandemie: O logica simpla ne spune ca nu poate fi mai rau in sectia de votare decat pe plaja

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca romanii nu ar trebui sa se sperie de mersul la vot in conditii de pandemie, la alegerile locale din 27 septembrie, daca nu s-au temut de in concedii de aglomeratia de pe litoral.

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

Alegeri Locale 2020: votul a inceput. Gabriela Firea a ajuns la urne inainte sa se deschida sectia

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii nostri nu au asteptat mult pana sa mearga la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de aceasta data de porecla pe care i-a dat-o sotul ei, Florin Pandele. Asadar, Albinuta a mers la urne inca dinainte ca acestea sa se deschida, luandu-i prin surprindere .

Alegeri Locale 2020. Primele declaratii ale lui Nicusor Dan, dupa exit poll: Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti

A inceput numaratoarea inversa in cursa pentru functiile de primar general al Capitalei, primar de sector, de muncipiu, comuna, sat si pentru functiile de consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean. Rezultatele finale le veti afla, in aceasta seara, dupa ora 21:00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje, care sunt primele declaratii .

Alegeri locale 2020. Un alegator a primit buletinul de vot gata stampilat. Pe ce partid era pus votul

Un alegator a mers la sectia de vot unde era repartizat si a ramas socat. Acesta a primit buletinul de vot deja stampilat. Cum s-a intamplat asta si pe ce partid era pus votul? Situatia este de-a dreptul scandaloasa. Alegeri locale 2020. Un cetatean a primit buletinul de vot gata stampilat Ca de fiecare data, .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Oradea - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Florin Birta PNL, foto) a castigat primaria Oradea.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )