Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de romani. Cum se vor desfasura

Playtech Playtech,
Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de romani. Cum se vor desfasura

Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati la Administratia Prezidentiala. Presedintele este asteptat sa vorbeasca despre ultimul bilant al pandemiei si despre masurile pregatite in perioada urmatoare, pritre care si redeschiderea restaurantelor. Este pentru a cincea saptamana consecutiv cand seful statului sustine o . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Care este ordinea partidelor pe buletinele de vot. Unde se afla PSD, PNL si USR

Cum arata buletinul de vot din Bucuresti la alegerile locale din 2020 si care este ordinea partidelor la alegerile locale din 27 septembrie. Ordinea Partidelor pe buletinele de vot la alegerile locale din 2020 Joi a fost stabilita de catre Biroul Electoral de Circumscriptie a Municipiului Bucuresti, ordinea pe buletinul de vot pentru alegerile locale .

Alegeri locale 2020. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii si partidele politice

Alegerile locale din acest an se vor organiza in conformitate cu noi reguli stricte pentru partide politice si pentru candidati. Prezenta la mitingurile electorale organizate in aer liber va fi de maximum 50 de.

Alegeri locale 2020. Listele finale ale candidatilor la primariile de sector din Bucuresti

Cursa pentru Primaria Capitalei si primariile de sector incepe oficial in 28 august 2020, dupa ce duminica si-au inregistrat candidaturile principalii concurenti. Adriana Bahmuteanu, cunoscuta publicului.

Alegeri locale 2020. Lista finala a candidatilor pentru Primaria Generala a Bucurestiului

Romanii isi aleg in aceasta toamna primarii si consilierii judeteni. S-a incheiat etapapentru inscrierea candidatilor in cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie, iar la Primaria Capitalei se vo.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Alegeri locale 2020 |Doua comune din Botosani, nevoite sa isi majoreze numarul de consilieri dupa ce un val de ucraineni si moldoveni si-au declarat acolo domicilii fictive pentru a lua cetatenia romana

Situatie nemaintalnita in Romania! Doua comune din judetul Botosani sunt obligate sa isi majoreze numarul de consilieri locali la alegerile locale din 27 septembrie, pe motiv ca a crescut numarul.

ALEGERI LOCALE 2020 |Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta: Exista o singura metoda de a lupta impotriva coruptiei: transparentizarea tuturor proceselor care se intampla in primarie (VIDEO)

Una dintre cele mai aprigi batalii la urmatoarele alegeri se da la Constanta. Daca PSD merge pe mana actualului primar, Decebal Fagadau, un apropiat al lui Radu Mazare, PNL mizeaza pe Virgil Chitac.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Alegeri locale 2020. Cum arata buletinul de vot la Zalau si de ce fost a reluata tragerea la sorti

Ordinea pe buletinul de vot pentru functiile de consilieri municipali si primar a fost stabilita in urma tragerii la sorti cu repetitie.

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt tari care au organizat alegeri in pandemie fara impact negativ. Daca sunt intelese masurile speciale, riscul poate fi redus Apel la responsabilitate catre candidati

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un apel la responsabilitate, in contextul inceperii campaniei electorale pentru alegerile locale, si a cerut candidatilor la acest scrutin sa respecte toate regulile sanitare si de distantare si sa nu-i expuna pe oameni pericolului infectarii cu noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )