Libnet.ro
UNICEF

11:00

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu a castigat detasat Primaria Craiova

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot,arata ca social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu (PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%

Rezultate alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu PSD) a castigat Primaria Craiova cu 34,5%, potrivit exit-poll-ului prezentat de Antena 3. Lia Olguta Vasilescu este urmata de candidatul PNL, Nicolae Giugea, - 29%, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Lia Olguta Vasilescu a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce crede ca a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de la ultimele alegeri, acum PSD a castigat pe langa mandatul de primar si pe cele de la Consliliul Local si Consiliul Judetean.

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul primar al municipiului Deva, din cei 13 candidati

Locale 2020, judetul Hunedoara. 13 oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Deva, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Lia Olguta Vasilescu: PSD e pe primul loc in Craiova si la si la Consiliul Local, si la Consiliul Judetean, si la primar, si la presedintele Consiliului Judetean

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie la Antena 3 dupa ce, potrivit exit-pollului realizat de CURS-Avangarde, a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de.

Andrei Volosevici (PNL), noul primar al municipiului Ploiesti, potrivit numaratorii paralele

Andrei Volosevici, candidadul PNL pentru Primaria municipiului Ploiesti, a castiat detasa alegerile locale, potrivit numaratorii paralele a buletinelor de vot, scrie adevarul. ro. Volosevici a anuntat deja ca .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri locale 2020. Peste 8,4 milioane de romani au votat! Cine este noul primar general al Capitalei

Alegeri locale 2020. Peste 18 milioane de romani au fost asteptati la urne pentru a-si alege, pentru urmatorii patru ani, primarii, consilierii locali si judeteni si presedintii de Consiliu Judetean. in total, peste 43. 000 de functii la stat sunt in joc la alegerile locale 2020.

Rezultate alegeri locale 2020, ora 21.00. Primele exit-poll-uri oficiale CURS, Avangarde si BCS. Bucurestenii au ales dreapta. Nicusor Dan a castigat Capitala

Astazi, 27 septembrie, romanii si-au votat viitorii primari, consilieri si presedinti de consilii. Cele mai importante informatii sunt cele ale alegerilor locale din Capitala. in randurile ce urmeaza va prezentam exit-poll-ul orei 21:00. Rezultate alegeri locale 2020, ora 21. 00 Update 21. 00: Potrivit exit poll-ul Primariei Capitalei, Nicusor Dan este noul primar al Capitalei 46%). Exit .

Alegeri locale 2020. Ce a patit Ludovic Orban cand a ajuns la sectia de votare: Eram pregatit

Noul primar general al Capitalei se va dezvalui in curand, timp in care bucurestenii se inghesuie sa-si aleaga preferatul. Prim-ministrul si-a exercitat votul inca de la primele ore ale diminetii. Ce a patit Ludovic Orban atunci cand a ajuns la sectia de vot? Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a ajuns la sectia de votare. Ce .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )