Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Lia Olguta Vasilescu a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce crede ca a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de la ultimele alegeri, acum PSD a castigat pe langa mandatul de primar si pe cele de la Consliliul Local si Consiliul Judetean. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: PSD e pe primul loc in Craiova si la si la Consiliul Local, si la Consiliul Judetean, si la primar, si la presedintele Consiliului Judetean

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie la Antena 3 dupa ce, potrivit exit-pollului realizat de CURS-Avangarde, a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de.

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Lia Olguta Vasilescu a castigat detasat Primaria Craiova

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot,arata ca social-democrata Lia Olguta Vasilescu a castigat.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Rezultatele alegerilor in Craiova: Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat de primar cu 33,7%. Exit-poll CURS-Avangarde, pentru ora 21.00

Candidatul PSD Lia Olguta Vasilescu a castigat inca un mandat de primar al municipiului Craiova cu 33,7% din optiuni, fata de liberalul Giugea Nicolae care a obtinut 28,6%, potrivit unui exit-poll realizat de Curs-Avangarde. Candidatul USR-PLUS s-a plasat pe locul patru cu 14,0%. Olguta Vasilescu a mai fost primar de Craiova in perioada 2012-2016, in prezent fiind senator.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Halep, prima reactie dupa victoria de la Roland Garros! Romanca a suflat intr-un tort aflat la sute de kilometri distanta

Imediat dupa calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitata in studioul Eurosport, postul care transmite competitia in Romania.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

EXCLUSIV Prima reactie a fiului lui Brigitte Sfat dupa ce mama lui a fost batuta crunt de Pastrama: Si-a meritat-o

Robert este intr-un scandal continuu cu mama lui si considera ca Brigitte merita tot ceea ce i se intampla. in plus, fiul femeii ii ia apararea lui Florin Pastrama dupa ce au fost publicate imaginile in care acesta o bate pe mama sa, intr-o parcare a unui supermarket. Brigitte, batuta in plina strada de sotul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )