Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALEGERI LOCALE 2020 Marcel Romanescu, reales primar in Targu-Jiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Marcel Romanescu, reales primar in Targu-Jiu

Marcel Romanescu, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Targu-Jiu, a castigat un nou mandat. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI LOCALE 2020 Vergil Chitac, noul primar al Constantei

Candidatul liberal, Vergil Chitac este castigator al Primariei Constanta, conform datelor provizorii transmise de BEC dupa numararea a 94,48% din voturile exprimate la alegerile locale de duminica.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri locale 2020. Sapte candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Sapte oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Targu Jiu? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21. Potrivit unor surse politice, Marcel Romanescu PNL) ar fi castigat un nou mandat.

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Marcel Ciolacu, dupa vot: Sper ca perioada umilintei sa ia sfarsit

Alegeri locale 2020. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat duminica, in jurul orei 8:45 la o scoala gimnaziala din Buzau.

Alegeri locale 2020. Bucurestenii, dezamagiti de campania electorala. Ce isi doresc, de fapt, de la un primar

Mai sunt aproximativ 24 de ore pana la iceperea scrutinului pentru aceste Alegeri Locale. Campania electorala s-a incheiat, iar populatia a ramas cu un gust amar. Discursurile populiste, promisiunile electorale au ramas aceleasi. Multi dintre primarii actuali, conform romanilor, nu au facut mai nimic in mandatul de pana acum. Ce ramane de facut? Alegeri locale .

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )