Libnet.ro
UNICEF

10:00

ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Adevărul Adevărul,
ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Candidatul PNL, USR si PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor, Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita eventuale aglomeratii care s-ar putea forma in orele urmatoare. Este un moment al revansei si este o alegere despre valorile in care credem transmite Dan, in ziua scrutinului. Nu in ultimul rand Nicusor Dan acuza ca in ziua votului continua campania murdara la adresa sa. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Nicusor Dan: Este un moment al revansei. Mergeti la vot si cercetati cu atentie buletinul pentru primarul general, ca sa gasiti candidatul pe care vreti sa-l votati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a spus duminica, intr-o declaratie de presa de la sediul sau de campanie, ca alegerile locale din acest an sunt un.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Nicusor Dan e primul in Capitala, cu 47,8%. Gabriela Firea are 38,2%, iar Traian Basescu e al treilea, cu 9,4%

UPDATE, 27 septembrie, ora 22. 54: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot, il arata castigator pe Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria.

Rezultate exit-poll Sociopol, alegeri locale 2020. Nicusor Dan a castiga la doar un procent diferenta de Gabriela Firea

Nicusor Dan a castigat cursa pentru Primaria Capitalei, arata exit-poll-ul facut la iesirea de la urne de catre Sociopol. Candidatul PNL-USRPLUS a obtinut 45% din voturile exprimate, pe cand principalul.

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Nicusor Dan: indemn oamenii sa iasa la vot De cate ori oamenii au iesit la vot, am castigat (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primpria Capitalei a explicat cat de importanta este prezenta la vot si mai ales cum aceasta poate schimba scrutinul din Bucuresti. Mai mult decat atat,.

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )