Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alegeri Locale 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din 27 septembrie

B1 B1,
Alegeri Locale 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din 27 septembrie

Romanii urmeaza sa voteze pentru alegerile locale 2020 ce vor avea loc in toamna. Pentru acest scrutin, cei cu drept de vot nu vor putea vota oriunde s-ar afla in acea zi, ci doar numai in localitatea unde isi. continuă pe B1

Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central - locale2020.bec.ro

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza ca, sambata, a fost constituit Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din 27 septembrie.

Fructele, la fel de periculoase ca berea: studiul care desfiinteaza tot ce stii despre kilograme in plus

Dintotdeauna, kilogramele in minus au fost asociate cu o dieta bazata pe fructe si legume, in timp ce bauturile alcoolice au fost blamate. Realitatea este un pic mai complexa decat.

PNL definitiveaza candidaturile la alegerile locale. Liberalii ar fi ajuns la un acord final cu USR-PLUS pentru formula comuna de la sectoare

Biroul Politic National al PNL s-a reunit in sedinta, sambata, incepand cu ora 9, pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale din 2020. PNL definitiveaza candidaturile la.

PNL si USR-PLUS au batut palma. Ludovic Orban: Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit Dan Barna: O zi istorica pentru Capitala Nicusor Dan: Proiectul mare, construirea noului Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, si omologul sau de la USR, Dan Barna, dar si Dragos Tudorache de la PLUS au sustinut o conferinta de presa comuna, care a marcatfinalul negocierilor dintre formatiuni.

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Vreau sa dau o lectie USR-ului

Traian Basescu a anuntat ca posibila sa candidatura din partea PMP la Primaria Generala a Capitalei va fi o lectie pentru USR, care procedeaza ca baietii destepti din energie. intrebat de ce.

Alegerile locale, tot mai aproape: A fost constituit Biroul Electoral Central. Cine sunt judecatorii investiti ca membri

Un nou pas spre alegerile locale din 2020 a fost facut sambata, cand a fost constituit Biroul Electoral Central. Astfel, potrivit procesului verbal incheiat cu ocazia adoptarii hotararii, au fost investiti ca.

Tinerii umanisti au prezentat programul pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei

Zeci de tineri umanisti au prezentat programul pentru locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei. Membrii partidului puterii umaniste isi propun sa construiasca un spital pentru copii, mai multe locuri de joaca, dar si locuri de parcare, pentru ca, spun ei, cu aceste probleme se confrunta toti locuitorii sectorului.

Ludovic Orban: PNL a validat intelegerea unei colaborari loiale cu partenerii de la USR-PLUS si formula comuna pentru Capitala. Obiectivul nostru fundamental, sa eliberam Bucurestiul de sub dominatia PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul Romaniei si liderul PNL, a anuntat ca liberalii au validat, in cadrul Biroului Politic National de sambata, intelegerea unei colaborari loiale cu partenerii de la USR-PLUS si.

Marele joc pregatit pentru alegeri. in favoarea cui joaca Traian Basescu?

Alegeri locale 2020. Cozmin Gusa, consultant politic, a declarat luni seara, la Antena 3, ca fostul presedinte Traian Basescu este intr-o situatie dificila. Strategiile impotriva lui Basescu si strategiile lui Basescu sunt destul de corozive si el este periculos pentru Nicusor Dan, a spus Cozmin Gusa la emisiunea Subiectiv.

Calin Popescu Tariceanu vrea alegeri locale peste cateva luni

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, este de parere ca organizarea alegerilor locale pe 27 septemb.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )