Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei mai importanti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei isi depun astazi candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Vobim despre Gabriela Firea, sustinuta de PSD, Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si surpriza acestui scrutin, Traian Basescu, din partea PMP. continuă pe Antena3

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta: Daca ati invins boala, invingeti si la alegeri

Senatorul PNL Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta, si Mihai Lupu, candidatul partidului la sefia Consiliului Judetean, s-au prezentat, duminica, la Biroul Electoral Judetean pentru a-si depune.

Alegeri locale noi, odata cu alegerile prezidentiale

Odata cu alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, in trei localitati din tara se vor desfasura alegeri locale noi. Este vorba despre comuna Chetris din raionul Falesti, comuna Piatra din raionul Orhei si satul Dubna din raionul Soroca, transmite IPN.

PSD a lansat candidatii pentru Capitala, la alegerile locale. Marcel Ciolacu: Aratati oamenilor de ce sunteti in stare

PSD a lansat candidatii pentru alegerile locale privind Capitala. S-au facut mici schimbari facute in anumite sectoare. Se pastreaza linia pe care a avut-o PSD la alegerile trecute.

Sondaj: Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Cum arata profilul candidatilor

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, are prima sansa in cursa electorala, arata un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie - 7 august.

Sondaj: Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Cum arata profilul votantilor

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, are prima sansa in cursa electorala, arata un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie - 7 august.

Ciprian Ciucu (PNL-USRPLUS): Odata ajuns primar in Sectorul 6, coruptia si risipa vor fi eliminate, la fel si toate conexiunile pe care interlopii le au cu Primaria (VIDEO)

Candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a dat asigurari ca, odata ce el va ajunge primar, iar partidele care il sustin vor avea majoritatea in Consiliul Local, risipa si coruptia vor fi.

PNL si USR-PLUS fac front comun in Prahova. Iulian Dumitrescu: Vrem sa devirusam judetul de PSD, sa-l scapam de aceasta administratie corupta si inapoiata

PNL si USR-PLUS vor merge impreuna in fata electoratului si la alegerile din Prahova. Organizatiile judetene au depus vineri listele comune de candidati si semnaturile necesare pentru scrutinul din 27.

Scandal de amploare in campania electorala! Consilier PNL, sanctionat cu o amenda ridicola

Scandal de amploare in campania electorala. Un consilier PNL a fost sanctionat cu o amenda ridicola dupa ce a incalcat mai multe reguli, inclusiv masurile sanitare, folosind copii pentru promovarea partidului si punandu-i in pericol in plina pandemie.

Vergil Chitac: Promisiunile PSD din 2016. I-au mintit din nou pe constanteni. inainte sa ne adoarma cu alte vorbe dulci, domnul primar sa ne spuna ce a facut cu cele de acum patru ani

Senatorul Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, le-a cerut constantenilor sa nu se mai lase dusi de nas si le-a reamintit promisiunile facute de PSDpentru orasul de la malul Marii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )